29 / 04 / 2024

yooistanbul evleri say yapı ödemeleri

yooistanbul evleri say yapı ödemeleri

Bu yıl sonuna doğru daire teslimleri yapılacak olan Yooistanbul Evleri 11 blok olarak yükseliyor. Projede yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

İzmir'de heyelandan etkilenen 34 ailenin evleri tamamlandı!

İzmir Bornova Eğridere Mahallesi'nde 4 sene önce yaşanan heyelanda evleri zarar gören 34 hak sahibi, AFAD koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan müstakil konutlara kavuşmak için gün sayıyor.

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'nde konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'nde konut sayısı değişti. Peki Çınarköy Evleri'ndeki konut sayısı ne oldu? İşte Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde yaşanan o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap'ta konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Vadi Evleri 2. Etap projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

Beykoz Göksu Evleri'nde tapu krizi!

İstanbul Beykoz'da, çok sayıda ünlü ismin de oturduğu Göksu Evleri'nde yaşayanlar, imar barışından faydalanarak kat mülkiyeti tapularını almak amacıyla kooperatif yönetimine yetki tanıdı. 

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Mersin Evleri yeniden hayata kazandırılacak!

Akdeniz Belediyesi ve Mersin Ticaret Sanayi Odası, sayıları 200’ün altına kadar düştüğünü söyleyen Tarihi Mersin Evleri’nin korunması, bölge yaşamına ve turizmine kazandırılması amacıyla iş birliğinde bulunacak.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Korukent Evleri'nde 190 bin TL'ye!

Türker İnşaat tarafından hayata geçirilen Korukent Evleri'nde fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve sınırlı sayıda 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin yer aldığı projede satışlar devam ediyor.

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

AcarVadi Evleri’nde villa konforu sizi bekliyor!

İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz, Acarlar Şirketler Topluluğu’nun yeni projesi AcarVadi Evleri’ne ev sahipliği yapıyor. Villa ferahlığında oldukça geniş ve konforlu yaşam alanları sunan sınırlı sayıdaki daireler, şehrin merkezinde ayrıcalıklı hayatın kapılarını açıyor.

yooistanbul evleri say yapı ödemeleri Haberi

yooistanbul evleri say yapı ödemeleri

2+1, 3+1, 4+1 daire alternatiflerine yer verilen Yooistanbul projesi Say Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje 11 blokta 116 daireden oluşuyor. 


İstanbul Ortaköy'de yükselen Yooistanbul Evleri'nde teslimlerin bu yıl bu yıl Eylül ayında yapılması planlanıyor. Projenin tasarımı dünyaca ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck'a ait.


Ortaköy Yooistanbul Evleri 22 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Yooistanbul Evleri’nde  konutların dışında Icon Penthouse ve Master Level gibi özel konut tipleri de bulunuyor. 


Yooistanbul Say Yapı güncel ödeme şekli!

Yooistanbul Evleri ödeme bilgisi kapsamında yüzde 20 peşinatla Yapı Kredi’den banka kredili ya da firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 50 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Yooistanbul Evleri güncel fiyatları doğrultusunda projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Say Yapı Yooistanbul Evleri ortak alanlarında, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı,...