19 / 05 / 2024

Yooİstanbul ne kadar kazandıracak

Yooİstanbul ne kadar kazandıracak

SAY Yapı Teknoloji'nin İstanbul'un tam merkezinde hayata geçirdiği 'yooistanbul' tasarım anlayışı, konsepti ve lüks detaylarıyla farklılık yaratırken, aynı zamanda yatırımcısına dolar bazında yüzde 34 kâr artışını garantiliyor.

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

İstanbul 10 yılda ne kadar değişti?

Sosyal medya son dönemde “10 years challenge” adındaki akımla çalkalanıyor. Peki İstanbul 10 yılda ne kadar değişti?

Skyland İstanbul taksitleri ne kadar?

Skyland İstanbul taksitleri ne kadar? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje  metro istasyonunun hemen yanında yükseliyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? 

İstanbul Yeni Havalimanı ulaşım ihalesini İBB'nin şirketi Otobüs AŞ kazandı. İhale sonucu ile birlikte ulaşım ücretleri de açıkladı. Peki İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ücreti ne kadar olacak? İşte ilçe ilçe ulaşım fiyatları...

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Adım İstanbul projesi 726 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Adım İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Satya Yayalar projesi 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleriyle İstanbul Pendik'te dört blok olarak yükseliyor. Peki Satya Yayalar Pendik fiyatları ne kadar?

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Doğanın içinde ve merkezi noktalara yakın mesafede yükselen Resim İstanbul Nefes Evleri'de hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor. Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar? İşte ödeme planı!

Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlatan Ödül İstanbul Esenyurt'ta daire teslimlerinin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.  Peki Ödül İstanbul Esenyurt daire fiyatları ne kadar?

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Yooİstanbul ne kadar kazandıracak Haberi

Yooİstanbul ne kadar kazandıracak

SAY Yapı Teknoloji'nin İstanbul'un tam merkezinde hayata geçirdiği 'yooistanbul' tasarım anlayışı, konsepti ve lüks detaylarıyla farklılık yaratırken, aynı zamanda yatırımcısının da yüzünü güldürüyor. İstanbul'un tam kalbinde 'Ulus-Ortaköy-Zincirllkuyu' üçgeninin tam merkezinde insa edilen yooistanbul'da rezidans alanlarının inşaatı devam ederken, rezidansını inşaat sürerken alanlara iyi bir kazanç tablosu sunuluyor 2016 yılından itibaren fiyatların her 4 ayda 1 artacağı proje inşaatı bittiğinde, yatırımcısına dolar bazında yüzde 34 kâr artışını...