03 / 05 / 2024

yöresel mimari evleri nerede

yöresel mimari evleri nerede

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "2023 yılı bir milyon konut hedefimizin, ikinci 500 bin konutluk hedefinde cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümüne kadar yapacağımız konutların tamamı yöresel mimariye uygun olarak gerçekleştirilecek" dedi....

Murat Kurum: Yöresel mimari çalışmalarımız sürüyor!

Türkiye'de konut seferberliği başlatıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yöresel mimariye ilişkin çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Akseki Sosyal Konutları yöresel çizgisiyle dikkat çekiyor!

TOKİ'nin Antalya Akseki'de hayata geçirdiği sosyal konut projesi, bölgenin doğasıyla uyumlu yatay mimari konsepti ve yöresel çizgisiyle dikkat çekiyor...

TOKİ'den Isparta’ya 469 yöresel mimarili konut!

TOKİ, Isparta Keçiborlu’da az katlı planda yöresel mimari çizgiyi yansıtan ve donatı alanlarıyla farklı sosyal ihtiyaçları karşılayan özgün bir yerleşim alanı kuruyor…

Rize'de yöresel mimari atağı!

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde  binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun şekilde tasarlanıyor. 

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

TOKİ yöresel mimariyle şehirleri 2023'e hazırlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yöresel mimari ve mahalle kültürünü gözeten projelerle şehirleri 2023 Türkiye'sine hazırlıyor. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, ''Kalite kavramını TOKİ olarak 2023 vizyonuna ulaşabilmemizin temel koşulu olarak kabul ediyoruz''dedi.

Kayseri'de yöresel mimaride 6 tip konut yapılacak!

Bakanlığın Yöresel Mimari Projesinde Kayseri'ye 6 tip konut Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 17 ilde başlattığı yöresel mimari özelliklerine uygun konut projeleri içerisinde Kayseri'de 6 tip konut elde etme çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi.

Yöresel mimariye uygun konut projesi 81 ilde yaygınlaştırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 17 ilde başlattığı yöresel mimariye uygun konut projesi çalışmalarını 81 ilde yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. Sarı, Yerel malzeme ile içi günün teknolojisine uygun dışı yöresel olan mimari yapılar inşa edileceğini belirtti.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ulaşım bilgilerine göre İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

1.175 adet konuttan meydana gelen Kadıköy Concord İstanbul Evleri 'nde peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık!

Kadıköy Concord İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 1. etap teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 60 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy eliptik mimari tasarımıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy, eliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödemeleri!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Kadıköy Concord İstanbul Evleri ödemeleri kapsamında projede yüzde 10 peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

yöresel mimari evleri nerede Haberi

yöresel mimari evleri nerede


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "2023 yılı bir milyon konut hedefimizin, ikinci 500 bin konutluk hedefinde cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümüne kadar yapacağımız konutların tamamı yöresel mimariye uygun olarak gerçekleştirilecek" dedi.


Çalışmaları yerinde incelemek üzere Niğde'ye gelen Karabel, Valilik Toplantı Salonu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaklaşık 11 yılda 610 bin konuta ulaştığını, Türkiye'nin dört bir tarafında özel sektörün gitmediği alanlarda  81 il, 900 ilçe, belde ve köylerinde konut yaptıklarını belirtti. Karabel, aynı zamanda fiyat dengelenmesini sağlayacak politika izlediklerini söyledi. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci 500 bin konut hedefinin yaklaşık 50 bin konutluk kısmını tamamladıklarını belirten Karabel, şunları kaydetti:


"Yeşil alanları, oyun okulu, ticaret merkezleri, oyun bahçeleri, rekreasyon alanları, sağlam kullanılabilir her türlü sosyal tesisi bulunan şehir adacıkları oluşturduk. 2012...