03 / 05 / 2024

Yorum İnşaat Tarabya projesi ulaşım

Yorum İnşaat Tarabya projesi ulaşım

Tarabya'da Yorum İnşaat'ın projesi için bir bölümü 1. derece SİT alanı olan yaklaşık 5 bin metrekarelik yeşil alanın İBB’nin reddine rağmen Bakanlık tarafından imara açıldığı ortaya çıktı

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Yorum İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Taha Gergerlioğlu, Fehmi Akın ve A. Nazır Blaybel ortaklığında kuruldu. 

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koru Tarabya İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Övünç Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Erzurum projeleri inşaat sektörünün hızlanmasıyla tamamlanacak!

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum projelerini anlatarak “İnşaat mevsiminin hızlandığı Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yatırımlarımızın istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğine inanıyorum” diye konuştu.

Yorum İnşaat Tarabya projesinin imar planı iptal edildi!

Yorum İnşaat'ın Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'nde yapacağı lüks konut projesinin planları iptal edildi. İdare Mahkemesi planların nüfus, yapı ve araç yoğunluğunu artıran plan değişikliğinin bölgede sorun yaratacağına hükmetti.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Gök-an İnşaat Therra Park Tarabya!

Gök-an İnşaat Therra Park Tarabya projesinde yüzde 50 peşinat sonrasında, kalan tutar 12 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Therra Park Tarabya projesi Kasım 2016 tarihinde tamamlanıyor...

Therra Park Tarabya basın toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe niş projeleriyle tanınan Gök-an İnşaat’ın Tarabya’daki Therra Park Tarabya konut projesinin tanıtılacağı basın toplantısı, 16 Kasım 2015 Pazartesi günü CVK Bosphorus Hotel’ de gerçekleştirilecek.

Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Emlak Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fadıl Hekimoğlu, Savaş Arslan ve Emine Banu Bilgiseven ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Yorum İnşaat Tarabya projesi ulaşım Haberi

Yorum İnşaat Tarabya projesi ulaşım

İstanbul Tarabya’da Yorum İnşaat'ın proje alanındaki konutlar yıkılmak üzere mülk sahipleri ve kiracılar tarafından boşaltıldı. Bir kooperatife ait olan, ağaçların yoğun olarak bulunduğu Boğaz’a nazır arazi 23 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor ve içinde 3’er katlı 12 bloktan oluşan bir site yer alıyor. 


Proje için imar planı tadilatı daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgedeki yapı yoğunluğunu artırması ve Boğaziçi siluetini bozması nedeniyle pek çok kez reddedilmesine rağmen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Haziran 2013'te onaylanarak arazideki inşaat hakkı yaklaşık 5 kat artırılarak 3 bin metrekareden 14 bin metrekareye çıkarıldı. Bir kısmı 1. derece doğal SİT alanı olan  4 bin 647 metrekarelik yeşil alanın da müteahhit payı için ‘konut alanı’ olarak imara açıldığı ortaya çıktı.


İBB'DEN RET: SİLUET BOZULUR

Projenin yapılmak istendiği...