04 / 05 / 2024

Yörünge İnşaattan 20 dairelik proje

Yörünge İnşaattan 20 dairelik proje

Derince 60 Evler'de Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat, iki blok ve 20 dairelik konut projesinin yapımına başlandı. Yörünge İnşaat'ın sahibi Yakup Deniz, 15 ay içerisinde daireleri mülk sahiplerine teslim edeceklerini ifade etti.

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir il gerçekleşti. Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün son 20 yılı!

GABORAS, sektörün son 20 yılını değerlendirdi. 2000-2020 yılları arasında Türkiye’de gayrimenkul sektöründe 34 milyon alım – satım işlemi yapıldı.

Hazır betonda sektör oyuncularının beklentisi 20 aydan sonra olumlu tarafta! 

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, THBB'nin 33. Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Işık, "Sektör oyuncularının beklentisinin 20 aydan sonra ilk defa olumlu tarafa geçti. Yani beton sektörü oyuncuları olarak beklentimiz pozitif yöne kaydı" dedi...

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün babaannesi Gülfisar Yörük hayatını kaybetti...

Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yörünge İnşaat Taahhüt Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Yörünge İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Sultanbeyli'ye yapıldı. 

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Editörü Ceren Yörük'ün dedesi Abdullah Çetin İkiz hayatını kaybetti. İkiz’in cenazesi bugün Saip Köyü Mezarlığı'na defnedilecek...

Yat Limanı'na yürüyüş ve dinleme alanları yapılmalı!

Şimdilerde Kadıköy rıhtımına 20 bin kişilik cami projesi Türkiye’nin gündeminde. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, özelleştirme ile ilgili “Kadıköy’deki insanların denize ulaşmasını engellemeye hakları yok” dedi.

Türk şirketleri Katar'da 11,6 milyar dolarlık proje yürütüyor!

Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mehdi el-Ahbabi, Türk şirketlerinin Katar'da 11,6 milyar doları aşan projeler yürüttüğünü söyledi.

Sinpaş GYO'dan 'Markalar Nasıl Büyür 2' kitabı!

Sinpaş GYO'nun 'Markalar Nasıl Büyür' kitabının ikincisi piyasaya sunuldu. Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alınan 'Markalar Nasıl Büyür 2' bir solukta okunabilecek nitelikte.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Sarıtaş Çelik 20 milyon dolarlık yatırımın temelini attı!

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesisinin temelini attı. Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğunu söyledi.

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Yörünge İnşaattan 20 dairelik proje Haberi

Yörünge İnşaattan 20 dairelik proje


Derince 60 Evler'de Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat, iki blok ve 20 dairelik konut projesinin yapımına başlandı. Yörünge İnşaat'ın sahibi Yakup Deniz, 15 ay içerisinde daireleri mülk sahiplerine teslim edeceklerini ifade etti.


Derince'nin en seçkin bölgelerinden bir olan 60 Evler'de Yörünge İnşaat, Yakup Deniz tarafından iki blok 20 daireden oluşacak olan projenin temelleri atıldı.  Projede 2+1 normal ve çatı dubleksleri ile 3 + 1 ara kat ve dublekslerden oluşuyor. 106 metrekareden başlayan ve en genişi 226 metrekareye kadar çıkan farklı daireler bulmanız mümkün. 


15 AYDA BİTECEK 

Site içerisinde kapalı otoparkı da olacak olan proje, şimdiden yatırım yapmak isteyenlere cazip gelmesi mümkün görünüyor. Yörünge İnşaat'ın sahibi Yakup Deniz projeyi yaklaşık 1 5 ayda teslim etmeyi hedefliyor. En üst kalitede yapılması planlanan projenin...