27 / 05 / 2024

Yotel Yotelpad

Yotel Yotelpad

İstanbul Yeni Havalimanı otelinin işletmecisi Yotel, gözünü Türklere dikti. Yotel, Miami'de başlayacak olan otel ve residancedan oluşan yeni projesinin lansmanını Miami'den sonra Türkiye'de yaptı. 

YOTEL İstanbul Havalimanı açıldı!

YOTEL'in Türkiye’deki ilk işletmesi İstanbul Havalimanı’nda kapılarını açtı. Terminalin iki ayrı kısımda, toplamda 451 oda ile hizmet verecek olan YOTELAIR ve YOTEL İstanbul Havalimanı, kapasite açısından dünyadaki havalimanı otelleri sıralamasında ilk üçe giriyor...

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

İstanbul Havalimanı oteli YOTEL 30 Mart’ta açılıyor!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan ve İngiltere merkezli YOTEL tarafından işletilecek olan otel 30 Mart tarihinde açılacak. Oteldeki odalar için rezervasyon alımları başladı...

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

Yotelpad projesi Miami'de yükselecek!

İstanbul Yeni Havalimanı otelinin işletmecisi Yotel, gözünü Türklere dikti. Yotel, Miami'de başlayacak olan otel ve residancedan oluşan yeni projesinin lansmanını Miami'den sonra Türkiye'de yaptı. 

İngiliz YOTEL'den 3. Havalimanı'na 451 odalı otel!

İngiliz devi YO! Company, otelcilik markası YOTEL’i yeni havalimanı ile Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. YOTEL, 3’üncü Havalimanı'na 451 odalı otel açacak.

Dünyanın en küçük otel odaları Yotel'de

İngiltere'nin Heathrow ve Gatwick havaalanlarının yakınına açılan Yotel adlı kapsül otellerin konukları dünyanın en küçük odalarında konaklıyor

Yotel Yotelpad Haberi

Yotel Yotelpad

Yotel, Miami'de başlayacak olan otel ve residancedan oluşan yeni projesinin lansmanını Miami'den sonra Türkiye'de de gerçekleştirdi. 

Miami'nin Downtown bölgesinde bulunan ve ilk otel-residance konseptini sunan Yotelpad, 2020'de tamamlanacak. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Novrum Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tatlıcı, projede stüdyo dairlerin 282 bin dolardan başladığını dile getirdi. Erdal Tatlıcı, "Projenin yüzde 50'sine kadar 30 yıl vadeli mortgage kullanılabiliyor. Proje yıllık yüzde 10 kira getiriyor" dedi.