30 / 04 / 2024

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number8 Mimarlık Dekorasyon Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de Saeıd Yousefı Mamaghanı ve Zakıeh Asle Kandroodı ortaklığında kuruldu.

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Martim Turizm Gayrimenkul Limited Şirketi Ataköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Mohamad Ebrahım Yousefı ve Sanaz Gashtasbızadeh tarafından kuruldu.

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile yousef Barri tarafından kuruldu.

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfurkan Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile yousef Barri tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Yousef Zadeh ve Parisa Mokhtarı tarafından tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javad Ghasemi, Mehdi Sheikholeslami, Onur Serhan Gökoğlu ve Yousef Ahmadzadehchagoushi ortaklığında kuruldu.

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Florya İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya İstanbul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Yousef M. Alı Alahmad tarafından kuruldu. 

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holyland Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Hısham H. Ghaıth ve Mohammad Daoud  Yousef Abuleıl ortaklığında kuruldu. 

İpekyolu Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İpekyolu Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Sajjad    Samıeepanjı, Saeıd Rohanı, Yousef Rabet, Hamed Faezımahabadı ve Hosseın Mahabadı ortaklığında kuruldu. 

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Global Station Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef  Tahammolı ve Nabı Maghsoudpour ortaklığında kuruldu. 

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi Haberi

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi

Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi, Hamed Al Yousef, Mohamad Ali Anadan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Ağustos'ta kuruldu. 


Yousef Anadani Turizm Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Reklam Taşımacılık ve İthalat İhracat Şirketi iş konusu;  1- Her türlü gayrimenkul alımı,satım,kiralaması ve dahili ticaretini yapmak.Her türlü gayrimenkul alım ve satımında komisyonculuk hizmeti vermek.Bu işlerle ilgili olarak danışmanlık yapmak.     2- Her türlü onarım, restorasyon ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek.İnşaat işi ile ilgili olarak tüm inşaat makine,araç ve teçhizatların...