19 / 05 / 2024

yozgat bahadın hollanda huzur evi

yozgat bahadın hollanda huzur evi

Genç nüfusunun büyük bir bölümü Avrupa 'da işçi olarak çalışan Yozgat 'ın Bahadın beldesinde artan yaşlı nüfus için Hollanda 'dan bir derneğin katkısıyla huzurevi kurulacak

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yozgat Menekşe Evler kentsel dönüşümde son durum ne? 

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen "Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi mecliste!

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

TOKİ Yozgat 110 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

TOKİ Yozgat Sorgun 95 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Aşağınohutlu 301 konut ihalesi bugün!

Yozgat İli Merkez İlçesi Aşağınohutlu Mahallesi 301 Adet Konut ve 48 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Yozgat Valiliği, İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı!

Yozgat Valiliği 700 kilometre uzaklıkta yer alan İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı.

yozgat bahadın hollanda huzur evi Haberi

yozgat bahadın hollanda huzur evi

Genç nüfusu Avrupa'da işçi olarak çalıştığı için yalnız yaşlıların sayısının arttığı Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde, Hollanda'dan bir derneğin desteğiyle Huzurevi açılacak.


Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin nüfus niteliği açısından Avrupa ile aynı özellikleri taşıdığını belirterek, beldede yaşlı nüfusunun fazla ve yaşam süresinin Türkiye ortalamasına göre yüksek olduğunu söyledi.


 Bahadın’ın nüfus özelliğinin kendilerini yaşlılar için bir proje yapmayı sevk ettiğini anlatan Özcan, Hollanda Bahadınlılar Derneği ve Ankara Bahadınlılar Derneği ile “Bahadın’da Yaşlanmak” adıyla bir proje hazırlayarak, Hollanda Hümanita Bakım Evleri Direktörlüğü ile irtibata geçtiklerini belirtti.


- Gurbetçi beldesinde yaşlılar yalnız


Hollanda Hümanita Bakım Evleri Direktörü Prof. Dr. Hans Becker'in Türkiye'ye gelerek beldede incelemelerde bulunduğunu ifade eden Özcan, şöyle konuştu:


"Genç nüfus çok az ve yaşlılara bakacak kimse yok....