06 / 05 / 2024

yozgat hastanesi son durum

yozgat hastanesi son durum

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Üstü tarla altı uranyum madeni! Şaşırtan rezerv yatakları bakın hangi ilimizde bulundu?

Türkiye enerji ihtiyacını karşılayack uranyum rezervlerini Yozgat'tan mı çıkaracak? Bu soru uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Devletin 2022 yılı başında uranyum arama çalışmalarını yeniden başlattığı Yozgat'ta son durum ne? İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin temeli, 26 Aralık 2013 tarihinde dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılım gösterdiği törenle atıldı. Peki hastanenin inşaatında son durum ne?

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Kocaeli Şehir Hastanesi'ne gidişi mümkün kılmak amacıyla Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihale edilmişti. Eze İnşaat 284 milyon TL teklif ile ihaleyi kazanmıştı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nda son durum ne?

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tabelası asıldı! İşte son fotoğraflar!

Son hazırlıkları tamamlanan, tabelası asılan Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs Perşembe günü hizmete açılacak.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Yozgat Şehir Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürüldü!

Yozgat'ta 2017'de hizmete başlayan şehir hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede de aktif rol alıyor.

Yozgat Yerköy'e devlet hastanesi talebi!

Yozgat ilinin Yerköy ilçesine yeni bir devlet hastanesi yapımı önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Sedef, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Özgür Kocaeli Gazetesi köşe yazarı Cemalettin Öztürk, bugünkü yazısında ''Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatında gelinen son durumu'' kaleme aldı. İşte o yazı...

Yozgat Hayvan Hastanesi ve Borsası için arsa tahsisi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Yozgat'ta kurulacak Hayvan Hastanesi ve Borsası için tahsis talebi istenen mera alanına onay verdi.

Yozgat Şehir Hastanesi Amerika’da beğeni topladı!

Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Yozgat Şehir Hastanesi, Amerika’daki HIMSS 2019’da geleceğin örnek hastaneleri arasında gösterildi.

yozgat hastanesi son durum Haberi

yozgat hastanesi son durum

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi. Yeni hastaneyle ilçe halkının sağlık hizmetlerinden daha iyi bir şekilde faydalanacağını belirten Aydın, "Hastane binası, 8 milyon 300 bin liraya ihale edildi. Hastane, Yeni Mahalle'deki daha önce Toplum Sağlığı Merkezinin kullandığı binanın yerine yapılacak. Toplum Sağlığı Merkezini o binadan taşıdık. Yaklaşık 10 gün içerisinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılacak" diye konuştu. Yaklaşık 2 yıl sonra hastane inşaatının biteceğini belirten Aydın, "Hastanemiz hizmete girdiği zaman Şefaatli halkı, sağlık hizmetlerinden daha iyi faydalanacak. Sadece Şefaatli değil, Kırşehir'in bize yakın olan köyleri de buraya gelip sağlık hizmetlerinden yararlanıyor. Onlara da güzel bir sağlık hizmeti sunacağız" değerlendirmesinde...