05 / 07 / 2024

Yozgat Kadışehri spor tesisi

Yozgat Kadışehri spor tesisi

KADIŞEHRİ ilçesinde, spor tesisi açığının kapatılabilmesi için Kaymakamlık tarafından hazırlanan ‘Köyden kente her yerde spor’ adlı proje mali destek alabilmek amacıya Orta Anadolu Ajansı’na sunuldu.

Adidas spor ayakkabısı A101'de kaç Lira? İşte A101 7 Nisan 2022 fiyat listesi!

A101 Adidas markalı erkek kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden müşterilerinin beğenisine sundu. Peki A101'de Adidas spor ayakkabısı kaç lira? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı 7 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

Nike kadın spor ayakkabısı A101'de satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101'de Adidas spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Adidas spor ayakkabısı fiyat listesi!

A101 Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Adidas markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Adidas markalı kadın ve erkek spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

A101'de Nike kadın spor ayakkabısı satışta! İşte A101 Nike kadın ayakkabıları fiyat listesi!

A101 Nike kadın spor ayakkabıları uygun fiyatıyla internet sitesinden satışa sundu. Peki A101'de Nike markalı spor ayakkabılar kaç TL? İşte Nike markalı kadın spor ayakkabısı fiyat bilgisi...

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Şehri Pırlanta Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Uysal ve Kemal Çiğri ortaklığında kuruldu.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Gaziantep'te 55 spor tesisin yapımı sürüyor!

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan "Spor Şehri Gaziantep" projesiyle, olimpiyat şampiyonu sporcuların yetişmesi amaçlanıyor.

Muharrem Kasapoğlu: Ülkeyi yeniden imar ettik!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kilis'te Kadınlar Spor ve Sağlık Merkezi'nin açılış törenindeki konuşmasında, ülkeyi yeniden imar ettiklerini söyledi.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler'de hizmete açılacak olan Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile ilçe adeta bir 'Spor Şehri' olacak...

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Yozgat Kadışehri spor tesisi Haberi

Yozgat Kadışehri spor tesisi

KADIŞEHRİ ilçesinde, spor tesisi açığının kapatılabilmesi için Kaymakamlık tarafından hazırlanan ‘Köyden kente her yerde spor’ adlı proje mali destek alabilmek amacıya Orta Anadolu Ajansı’na sunuldu.


684 bin 759 lira maliyetli projenin kabul edilmesi halinde, maliyetin yüzde 30’luk kısmı Kaymakamlık tarafından karşılanmak üzere spor alanları oluşturulup, sportif faaliyetler artırılacak. Yozgat’ta göçün azaltılması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla hazırlanan proje, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Proje kapsamında ilçede bulunan 8 okula çok amaçlı spor alanları tesis edilerek, bölgede spor kültürünün oluşmasına katkı sağlanacak, spor alt yapıları oluşturulacak, daha fazla insanın spor yapmasına imkan verecek etkinlikler düzenlenecek. Proje kapsamında ilçede okul bahçelerine voleybol, basketbol, hentbol, tenis sahaları...