09 / 05 / 2024

Yozgat okul projeleri

Yozgat okul projeleri

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Yozgat’ın yarım kalan inşaat projeleri TBMM'de!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın yarım kalan inşaat projelerini TBMM gündemine taşıdı.

Yozgat'ta 6 okul tamamlandı, 5 okulun inşaatı sürüyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Yozgat okul projeleri Haberi

Yozgat okul projeleri

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'ta yapımı devam eden eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi. Yazıcı, 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini açıkladı.

4 yeni okul daha

Yozgat Çamlık  Gazetesi'nde yer alan habere göre Yazıcı, yeni yapılacak 4 okulun ise planlama ve çalışmasının devam ettiğini açıkladı. Yazıcı, konu ile ilgili olarak, “Daha önce de planlanmış, temeli atılmış ve bitirilen okullarımız var. Yerköy ve Sorgun’daki bu okullarımızın açılışı dün yapıldı. Akdağmadeni ve Saraykent’teki okullarımız ise Perşembe günü açılacak. Yerköy’de 24 derslikli bir başka okulumuzda kesin kabulü yapılacak.  İlimiz merkezinde ise Sakarya ve Güzel Sanatlar Lisesi son aşamaya geldi. Geçici kabulü kısa süre içerisinde yapılacak. O iki tane eğitim yuvamızı da öğrencilerimizle buluşturacağız. Kalan okulların her birinin sözleşme süresi...