04 / 05 / 2024

Yozgat okul yenileme

Yozgat okul yenileme

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki şartları iyi olmayan okulların yıkılarak yerine modern okulların yapılacağını açıkladı.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yozgat'ta 6 okul tamamlandı, 5 okulun inşaatı sürüyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları bugün başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 109 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Yozgat Boğazlıyan TOKİ başvuruları 17 Temmuz'da başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 121 adet konut için başvurular pazartesi günü başlıyor.

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi için kura çekilmeyerek, başvuru sahipleri ile sözleşme imzalanacak..

Yozgat Boğazlıyan TOKİ kurası!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesinde yer alan 135 konut kura ile satılıyor. Peki, Yozgat Boğazlıyan TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi...

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesindeki 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017...

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Yozgat Sorgun'da 5 okul, 2 yurt inşaatı devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devam eden okul ve yurt inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Sorgun’da 5 okul ve 2 yurtta inşaat çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yozgat Sorgun'da okul inşaatları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde devam eden okul ve yurt inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Sorgun’da 5 okul ve 2 yurtta inşaat çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yozgat Celal Atik Orta Okulu inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına başlanan Celal Atik Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yazıcı, okul inşaatının bu eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışanlardan söz aldı.

Yozgat okul yenileme Haberi

Yozgat okul yenileme

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziki şartları iyi olmayan okulların yıkılarak yerine modern okulların yapılacağını söyledi.


Eski okullarda yenileme çalışmalarının başladığını aktaran Tekin, "Sayın Valimiz Kemal Yurtnaç'ın öncülüğünde başlatılan çalışma kapsamında birçok okulumuzda inşaat başladı. Bu çalışmalar sadece merkez değil ilçelerimizde de yapılmaktadır." dedi.


Yeni yapılan okullarda derslik sayılarının daha yüksek ve binaların daha modern olacağını ifade eden Tekin, şöyle konuştu:


"Amacımız, çocuklarımıza en iyi ortamda, sosyal donatıları bulunan okullarda eğitim vermektir. Atatürk İlk ve Ortaokulu yıkılarak yerine 24 derslikli ilk ve ortaokul yapılacak. Yine Ziya Gökalp İlkokulu yerine 24 derslikli bir okul yapacağız. 12 derslikli yeni bir Güzel Sanatlar Lisesi, 2 yeni anaokulu yapıyoruz. Eski devlet hastanesi yerine okul ve spor salonu yapılması planlandı. Bu...