02 / 05 / 2024

Yozgat otopark projesi

Yozgat otopark projesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

Yozgat yeni kapalı otoparkın kaba inşaatı bitti!

Geçen yıl temeli atılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatında sona gelindi. Otoparkın yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Yozgat'ta 350 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatı başladı.

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

TOKİ Yozgat projesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. Projede 304 konut yer alıyor.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

Yozgat'ta Millet Bahçesi Projesi çalışmaları dahilinde Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yerleşkesindeki binalar yıkılıyor.

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Yozgat otopark projesi Haberi

Yozgat otopark projesi

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgi aldı. 

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Arslan Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan Yozgat Parkı ile birlikte yapımı devam eden Otopark, Hal ve Ticaret Merkezi binasının son durumu hakkında bilgi verdi.

Toplam 40 milyon liraya mal olan üç büyük çalışmanın önemli bir ihtiyaç cevap vereceğini belirten Başkan Arslan, otopark sorununa önemli düzeyde çözüm getirmesi beklenilen 400 araçlık otopark inşaatında çalışmaların hızlandığını söyledi. 

Hal ve Ticaret Merkezi binasının da kaba inşaatının tamamlandığını söyleyen Başkan Arslan, düzenleme çalışmalarının devam ettiğini...