04 / 05 / 2024

Yozgat Saraykent oteli

Yozgat Saraykent oteli

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 158 yeni konut!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Saraykent ilçesinde toplu açılış törenine katıldı. Bozdağ, Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Yozgat Saraykent TOKİ başvuruları başlıyor!

Yozgat Saraykent TOKİ başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede en düşük konut bedeli 125 bin 824 TL olarak belirlendi.

TOKİ Saraykent son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Yozgat Saraykent başvuruları!

TOKİ Yozgat Saraykent projesinde yer alan 27 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent son teslim tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Saraykent'te hayata geçirdiği projedeki konutlar için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Yozgat Saraykent oteli Haberi

Yozgat Saraykent oteli

Yozgat Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ ve Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Saraykent ilçesinde yapımı devam eden termal otel inşaatını inceledi. Otel inşaatında incelemelerde bulunan yetkililer, projeyle ilgili bilgi aldı.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre Başkan Bozdağ, "İlimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun. İnşallah ilimizde bulunan diğer termal kaynaklara da güzel ve nezih tesisler kazandırılarak ilimizin termal kaynakları ekonomiye kazandırılmış olacak" diye konuştu.

Yozgat’ın termal zengini olacağını söyleyen Vali Yurtnaç ise “Türkiye nasıl ki bölgesinde termal zengini bir ülke ise Yozgat’ta Türkiye’de termal zengini bir il. İl genelinde 9 şifalı termal su kaynağımız var. Bunlardan bir tanesi de Saraykent ilçemizde bulunuyor. Bu termal suyu değerlendirerek Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından buraya termal otel yaptırıyoruz. Şu anda inşaatı...