02 / 05 / 2024

yozgat sarıhacılı imar planı

yozgat sarıhacılı imar planı

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri günden itibaren şehrin gelişimine yönelik yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, amaçlarının Yozgat'ı her bakımdan yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 1452 Ada, 38 Parsel Taşınmaza İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl imar planı askıya çıktı! 

Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Tescil Harici Alana ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor!

İstanbul Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50-60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor" diye açıklama yaptı. 

Sarıyer İstinye imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Manisa Sarıgöl'e yeni imar planı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Sarıgöl’e yeni imar planı için bir araya gelen başkanlara 1/5000 ve 1/1000’lik imar planlarına yönelik yüklenici firma tarafından sunum yapıldı.

yozgat sarıhacılı imar planı Haberi

yozgat sarıhacılı imar planı

Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgat Belediyesi Bilal Şahin Sosyal Tesisinde ilde görev yapan yerel basın ve ulusal ajans temsilcileri ile bir araya geldi. Arslan, burada gazetecilerin sorularını cevaplayarak, Yozgat'la ilgili yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. İlde daha önceleri yapılan çarpık yapılaşmalardan dolayı bazı bölgelerde çirkin görüntüler oluştuğunu ve bundan sonra bu tür yapılaşmalara asla izin vermeyeceklerini belirten Arslan, "Daha önce yapılan çarpık yapılaşmalar sebebiyle ilimizde maalesef çirkin görüntüler meydana geldi. Amacım o yapılanları eleştirmek değil, bundan sonra bu tür yapılaşmalara asla izin vermeyeceğiz. Biz şehrimizin gerçek anlamda gelişmesine uygun olarak hazırlanan projelerimizi hayata geçirmeye çalışacağız. Bazı caddelerimizde, mahallelerimizde yapılan çalışmalar belki çalışma anında vatandaşımıza sıkıntı vermiş olabilir ama bu çalışmalar bittiğinde çok güzel eserler ortaya çıkıyor. Vatandaşlarımızla...