11 / 05 / 2024

Yozgat Sarıkaya ulaşım projeleri

Yozgat Sarıkaya ulaşım projeleri

SARIKAYA Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yapılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan parklarda düzenlemeler yapılırken, yol çalışmaları da sürüyor.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

Yolsan Ulaşım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yolsan Ulaşım Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de Zeynep Özalp ve Okan Özalp ortaklığında kuruldu.

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'un genç yaşta hayatını kaybetmesi duyanları kahretti! Ölüm nedeni belli oldu

NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenilerek genç yaşında hayata veda etti. 2013 yılında anne olan Özlem Sarıkaya Yurt'un ölüm haberini alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başsağlığı mesajı yayınladı.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

Serenay Sarıkaya Beykoz'dan villa aldı!

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya reklamlardan elde ettiği kazançlarını gayrimenkul yatırımı için kullandı. Sarıkaya Beykoz'dan 7 milyon TL'ye villa aldı. 

Yozgat Sarıkaya Belediyesi'nden 13.9 milyon TL'ye satılık 21 iş yeri!

Yozgat Sarıkaya Belediyesi, Yozgat ili, Sarıkaya ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan 21 iş yerini 13 milyon 910 bin TL'ye satıyor...

Yozgat Sarıkaya'ya cami müjdesi!

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, hayırsever Davut Ayhan tarafından bağışlanan arsa üzerinde inşa edilecek olan caminin temeli atıldı.

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Yozgat Sarıkaya ulaşım projeleri Haberi

Yozgat Sarıkaya ulaşım projeleri

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Kazım Karabekir ve Kayapınar Mahallelerinin ortasında yer alan aile dinlenme yeri ve çocuk oyun parkıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Park içerisindeki çocuk oyun gruplarımız hazır. Çocuklar daha şimdiden, parkı kullanıp, oynamaya başladılar. Mümkün olduğunca kısa sürede tamamlanması planlanan bu park yapımının ardından Toprak Mahsulleri Ofisi yanında bulunan ve arazi tasfiye işlemleri tamamlanan park alanında çalışmalara başlanacak” dedi.


Yol çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Açıkel, “Bu yıl planladığımız yol çalışmalarının yarısı tamamlanmış durumda. Şu ana kadar yol çalışmalarında 25 bin metrekare parke taş döşemesi yapıldı. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye...