19 / 05 / 2024

Yozgat Sporcu Fabrikası

Yozgat Sporcu Fabrikası

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Yozgat Boğazlıyan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık çimento fabrikası!

T.C. Boğazlıyan İcra Dairesi, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı Mahallesinde yer alan çimento fabrikasını 21 milyon TL'ye satıyor...

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan Kırıkkale'de 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh ilçesi, Balışeyh mahallesinde yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Yozgat Şeker Fabrikası Kırıkkale'deki gayrimenkulleri kiraya verecek!

Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Kırıkkale Balışeyh'te yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları'ndan 1 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yozgat Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Çorum Alaca'da yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Yozgat Şeker Fabrikası'nı Doğuş Yiyecek aldı!

Yozgat Şeker Fabrikası ihalesinde Doğuş Yiyecek ve İçecek Üretim Sanayi Ticaret AŞ 275 milyon lira teklif verdi.

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Aras İnşaat, Kastamonu'da Sporcu Fabrikası inşa edecek!

Sporcu fabrikası Aras İnşaat'ın Gençlik ve Spor Bakaıılığı'nın Kastamonu'ya yapacağı Spocu Fabrikası'nda ihaleyi kazanan firma belli oldu.

Yozgat Sporcu Fabrikası Haberi

Yozgat Sporcu Fabrikası

Yozgat Gençliğine Hayırlı ve Uğurlu Olsun 


Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’ın da iştirakiyle ve Mevla kısmet ederse iki önemli tesisin temelini atılacağını ifade eden Vali Abdulkadir Yazıcı, “ İnsan ömrü sınırlı, bazen hiç bitmeyecekmiş gibi görünen ömürler bitiyor ve tükeniyor. Bu süreç içerisinde insan olarak, idareci olarak, bizleri sevindirecek olan Mevla’nın rızasını en başında murat ederek insanlara verebileceğimiz ve verdiğimiz veya bir tarafından vesile olduğumuz hizmetlerdir. Özellikle güzel Anadolu’muzun orta noktasında Bozok Yaylası’nda çalışmış olmanın, burada terlemiş emek vermiş olmanın belki hayatımın en güzel dönemi olduğunu söylemek istiyorum. Bu emeklerimizden de bir tanesi Spor Vadisi Projemizdir. Spor Vadisi 1. Etabı iki bölümden oluşmaktadır. Birinci Etabın ilk bölümünde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikası yer almaktadır....