15 / 05 / 2024

Yozgat Stadyumu ihalesi

Yozgat Stadyumu ihalesi

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

TOKİ'den bu ile 304 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesinin ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. Projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

Milli Emlak Yozgat'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Arsa almayı düşünenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yozgat Merkez ilçesi, Eskipazar II. Mıntıka Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:15'te gerçekleştirilecek.

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yozgat'ta 19 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Yozgat Merkez'de 19 milyon 5 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Yozgat Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de iki yeni millet bahçesi inşa edecek.

Yozgat Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Yozgat Sorgun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 13 Ağustos'ta gerçekleştiriyor...

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kamu yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin ihalesi 13 Ağustos'ta!

Yozgat Sorgun Millet Bahçesi'nin yapılması için uzun zamandır çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, proje için 13 Ağustos'ta ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Yozgat Stadyumu ihalesi Haberi

Yozgat Stadyumu ihalesi

Yozgat Stadyumu Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 29 Aralık 2020 tarihi ve saat 13:30’da düzenlenecek ihale, Yozgat Valiliği Zemin Kat Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

YOZGAT GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

Yozgat Stadyumu Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası : 2020/665388 

1-İdarenin
a) Adresi : Karatepe Mah. İmamhatip Cad. Yeni Hükümet Konağı No: 11 Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 66200 YOZGAT MERKEZ/YOZGAT
b) Telefon ve faks numarası : 3542128723 - 3542128721
c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]
ç) İhale dokümanının...