16 / 05 / 2024

Yozgat Taşlık Göleti

Yozgat Taşlık Göleti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yozgat'a yapılacak olan Taşlık Göleti için halkın görüşlerini almak üzere 11 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemiroğlu Otomotiv İnşaat Tarım Hayvancılık Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Aydemir tarafından kuruldu.

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Osman Kamış, İlhan Kavalcı, Mustafa Koç ve Mustafa Melik ortaklığında kuruldu.

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti İnşaat Hayvancılık Gıda Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Şimşek tarafından kuruldu.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

Yozgat Taşlık Göleti Haberi

Yozgat Taşlık Göleti


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından Yozgat-Sorgun'da yapılması planlanan Taşlık Göleti projesi doğrultusunda bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 11  Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı yapacağını duyurdu. 


Duyurunun ayrıntıları için