06 / 05 / 2024

yozgat tesis açılışı

yozgat tesis açılışı

Yozgat'ta açılışı gerçekleştirilen ve 185 milyon liraya mal olacak 22 tesisten 9'unun gölet sulama projesi, 1'inin içme suyu, 1'inin tamamlama, 11'inin ise taşkın koruma tesisi olduğu belirtildi...

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Gaziantep Yaylacık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediyesi, Yaylacık Mahallesi'nde hayata geçirdiği cami ve sosyal tesis açılışını yaptı.

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

475 yataklı Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor. Saat 14:30'da açılacak hastanenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katılım gösterecek.

Antalya'daki 732 milyon TL'lik 67 tesis yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım Antalya'da birçok alanda inşa edilen, maliyeti 732 milyon lira olan 67 tesisin açılışını yapacak.

Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolarlık tesis bugün açılıyor!

Avrupa’ya giden doğal gazın güvenli tek geçiş ülkesi konumunda bulunan Tuz Gölü'ndeki 670 milyon dolara mal olan dev tesis bugün açılıyor.

Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır!

Sağlık Bakanlığının şehir hastaneleri projelerinin ilki Yozgat Şehir Hastanesi açılışa hazır hale getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı bu yıl 344 tesis açtı!

Bakan Eroğlu: "Bu sene 15 Kasım'a kadar 344 tesisin açılışını yaptık ve 524 tesisin de temelini attık. Toplam 868 tesisi, 18 milyar 260 milyon liralık yatırımı bir kısmı açılış, bir kısmı temel atma olmak üzere vatandaşlarımızın hizmetine sunduk" dedi.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Yozgat Kardeş Şehirler Parkı açılışı ertelendi!

20 Temmuz’un Kardeş Şehir Günü olarak kutlanacağını beyan eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, parkın açılışını 15 Temmuz’da yaşanan olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelediğini açıkladı.

yozgat tesis açılışı Haberi

yozgat tesis açılışı


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "AK Parti hükümetinden önce 79 yılda ürettiğimiz toplam enerjinin iki katını son 11 yılda üretir hale geldik. Bu, büyük bir adım, büyük bir başarıdır" dedi.


Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Boğazlıyan Kaymakamlığı önünde düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, temeli atılacak ve açılışı yapılacak 22 tesisin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.


Yozgat'ın ve Boğazlıyan'ın sularını tarlayla buluşturup berekete, kazanca dönüştürmek amacıyla yapılmış çalışmaların meyvelerini almak, yeni adımlarını atmak için buraya geldiklerini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:


"İstanbul 1989'dan sonra CHP'li bir belediyenin becereksizliğiyle susuzluğa mahkum oldu. 1994 yılında Başbakanımız belediye başkanı olduğunda İstanbul'un her yanı bidonlarla doluydu. İnsanlar çeşmelerden bidonlarla su getiriyorlardı. Çeşme olmayan yerler de benzinlik gibi su dağıtan yerler oluşmuştu. Tankerler mahalle...