04 / 05 / 2024

yozgat toki evleri park

yozgat toki evleri park

Yozgat Belediyesi TOKİ konutlarının bulunduğu alanda 80 dönüm üzerine park yapıyor. Park inşaat çalışmalarını inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer Yozgat'ın en büyük parkının isminin Türk Dünyası Kültür Parkı olacağını söyledi.

TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi!

86 adet daireden meydana gelen TOKİ Yozgat Saraykent Evleri projesi için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent Evleri kura tarihi ne zaman?

Yozgat Saraykent TOKİ Evleri kura çekimi!

86 adet daireden meydana gelen Yozgat Saraykent TOKİ Evleri projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, Yozgat Saraykent TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru süresi bugün bitiyor!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru süresi bugün bitiyor. Dairelerin 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede yüzde 10, yüzde 15 veya yüzde 25 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 12 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuruları!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Evleri başvuruları 25 Kasım 2015 tarihi itibariyle gerçekleşecek. Satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede aylık taksitler 300 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

yozgat toki evleri park Haberi

yozgat toki evleri park

Yozgat Belediyesi TOKİ konutlarının bulunduğu alanda 80 dönüm üzerine park yapıyor. Park inşaat çalışmalarını inceleyen Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, 80 dönüm üzerine yapılan Yozgat'ın en büyük parkının isminin Türk Dünyası Kültür Parkı olacağını söyledi. 


Toki Konutları arasında yer alan parkın orada yaşayan insanların, dinlenme, gezi, spor ve oyun alanı ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Başkan Başer, "Şehrimizin bir tarafında Kentpark diğer tarafında ise Türk Dünyası Kültür Parkı olacak." dedi. 


Anayurt...