28 / 04 / 2024

yozgat toki ihalesi 2017

yozgat toki ihalesi 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat, Yenifakılı İlçesi 4. Etap’ta inşa edilecek 224 adet tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den bu ile 304 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesinin ihalesi 20 Kasım tarihinde gerçekleştirecek. Projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Dar gelirlileri uygun fiyatlarla konut sahibi yapan TOKİ, Yozgat Merkez'de hayata geçireceği 301 konutun ihalesini 24 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Yozgat Saraykent Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Saraykent'e millet bahçesi müjdesi!

Yozgat Saraykent Divanlı mah. Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 11 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Yozgat TOKİ'de taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi mecliste!

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Yozgat 110 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Sorgun 95 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 110 yeni konut müjdesi!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 14  Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Sorgun'a 95 yeni konut!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

yozgat toki ihalesi 2017 Haberi

yozgat toki ihalesi 2017


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat, Yenifakılı İlçesi 4. Etap’ta inşa edilecek 224 adet tarımköy konutunun ihalesi gerçekleşti.17 Ağustos 2017, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.


Konutlar, zemin+1 yüksekliğinde ve her blokta 2 oda 1 salon planında 4’er daire olarak tasarlandı.


Konutlar için geniş bahçe alanı ayrılan projede, geleneksel mimari çizgiler korundu. Konutlarda yörenin mimarisinden esinlenerek, taş ve ahşap görünümlü cephe malzemeleri kullanıldı. Proje çerçevesinde Yenifakılı’da sosyal donatılarıyla birlikte (ticaret merkezi, camisi, meydanı,  peyzajı, oyun ve spor alanları) çağdaş bir yaşam alanı hayata...