05 / 05 / 2024

Yozgat toki taksitleri

Yozgat toki taksitleri

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Yozgat kura çekilişi yapıldı!

TOKİ tarafından Yozgat'ta inşa edilecek 708 konutun hak sahipleri noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi. 

TOKİ taksitleri ne zaman başlayacak 2023? TOKİ taksidi ne zaman başlar? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ kuraları hala devam ediyor. Kuralar devam ederken, TOKİ taksitlerinin ne zaman başlayacağı merakla soruluyor. İşte bu konudaki detaylar!

TOKİ taksit artışı 2023! 2023 TOKİ taksit artışı ne kadar oldu? TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ’nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nin uzun süredir beklenen aylık taksitlerdeki artış oranı açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?

TOKİ’ye başvuru yapıp ve kurada ismi çıkan vatandaşlar nasıl ödeme yapacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ taksitlerine dair detaylar!

TOKİ taksitleri sabit mi? Ödemeler ne zaman başlayacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? TOKİ sosyal konut 2022 taksitleri ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar oldu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ taksitleri 2022!

TOKİ taksitleri 2022 haberimizde yer alıyor. Peki milyonlarca kişi tarafından merak edilen TOKİ taksitleri 2022 ne kadar oldu? İşte TOKİ taksitleri 2022...

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

Yozgat TOKİ'de taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi mecliste!

Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ taksitleri e-Devlet'te!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığından aldıkları konut ya da iş yerinin taksitleri devam eden vatandaşlar, ödemelerini e-Devlet üzerinden takip edebilecek.

Yozgat TOKİ Mutafoğlu alt gelir kura çekimi nerede?

2+1 dairelerin satışa çıkarıldığı TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda peşinat olarak minimum 7 bin 740 TL alınıyor. Peki Yozgat TOKİ Mutafoğlu alt gelir kura çekimi nerede?

Amasya Merzifon TOKİ taksitleri ne kadar?

TOKİ Amasya Merzifon'da 9 bin 940 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 240 aya varan vade fırsatı sunuluyor. Peki Amasya Merzifon TOKİ taksitleri ne kadar?

Yozgat toki taksitleri Haberi

Yozgat toki taksitleri

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat ili ve ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların taksit ödemelerinin ertelenmesi önerisine ilişkin soru önergesi hazırladı. Keven, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Keven, ''Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza yaptırılan konutların taksit ödemelerinin COVID19 salgını sürecinde ertelenmesi ile ilgili kamuoyunda yaygın bir beklenti bulunmaktadır. Taksitlerini ödeyemeyecek durumda ki dar gelirli vatandaşlarımız evlerinin ellerinden alınacağı korkusuyla tedirgin olmaktadırlar'' diye konuştu.

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven'in soruları:
1- Yozgat ve ilçelerinde bulunan TOKİ projelerinden ev alan hak sahiplerinin Kasım ayı taksit ödemeleri geldiğinden dolayı ekonomik zorluk yaşanan bu salgın sürecinde vatandaşların taksit ödemelerinin ertelenmesi planlanmakta mıdır?