06 / 05 / 2024

yozgat üniversite fakülteleri

yozgat üniversite fakülteleri

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi bu yıl hizmete açılıyor.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

2022-2023 üniversite harç ücretlerine şok zam! Hangi fakülteye ne kadar harç yatıracak? Tıp, mühendislik, iletişim...

Üniversite harç ücretlerine yüzde 36 zam yapıldı. Peki hangi bölüm ne kadar harç parası yatıracak? İşte 2022-2023 harç ücretleri miktarı...

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte sınava giren adayları tercih heyecanı sararken, Bazı vakıf üniversiteleri ücretlerine % 100 zam yaptığını duyurdu. Tıp fakültelerine bakıldığında ise 400 bin liraya kadar yükselmekte. İşte bölüm bölüm üniversite ücretleri...

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü'nün inşaatı başlıyor!

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

17 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi Temmuz'da tamam!

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin kampüs alanında yapımı devam eden Tıp Fakültesi Morfoloji Binası ve 200 yataklı Araştırma Uygulama Hastanesi'nin inşaatı Yozgat Milletvekili Av. Yusuf Başer Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey tarafından incelendi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi inşaatı hızlandırılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Toplu Konut îdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin yapımındaki gecikmeyle alakalı son durumu TOKİ Genel Merkezinde masaya yatırdı.

Yozgat Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Coşkun Toprak San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yozgat İli, Merkez İlçesi, Fakıbeyli Köyü'nde Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta.

Yozgat Bozok Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bu yıl açılacak!

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi bu yıl hizmete açılıyor.

yozgat üniversite fakülteleri Haberi

yozgat üniversite fakülteleri

Gelişimini hızla sürdüren Yozgat Bozok Üniversitesi yaptığı yeni ve modern binalarla da kendisinden söz ettiriyor. Bünyesinde 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi modern binası ve çevre düzenlemesiyle de öğrencilerin ilgisini çekecek. 80 bin metrekare yeşil alanı bulunan 56 bin metrekare oturum alanı bulunan binanın içerisinde bölümlerin laboratuvarları da yer alacak.


Bozok Üniversitesi Yerleşkesinde inşaatı tamamlanan 5 bin öğrenciye eğitim verebilecek olan Mühendislik Fakültesi bu yıl hizmete açılıyor.


ÖĞRENCİLER YENİ BİNADA EĞİTİM GÖRECEK

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Mühendislik Fakültesi inşaatının tamamlandığını önümüzdeki eğitim öğretim yılında mühendislik fakültesi öğrencilerin yeni binada eğitim göreceklerini belirterek, “Çok modern ve geniş bir binamız oldu. İçerisinde bölüm öğrencilerimizin faydalanabilecekleri laboratuar alanlarımız yapıldı. Binamızda 5 bin öğrenci rahatlıkla eğitim yapabilecek. Fakültemizin çevre düzenlemesi çok...