16 / 05 / 2024

Yozgat Yeni Hal Binası ihale

Yozgat Yeni Hal Binası ihale

Yozgat Belediyesince 2 ay önce yapılan ihalede yüklenici firmanın yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle iptal edilen hal projesinin 2. İhalesi bayramdan tamamlandı.İhaleyi üstlenen yeni firma 1 ay içinde sebze halinde çalışmalara başlayıp projeyi 550 günde tamamlayacak.

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

TOKİ'den Yozgat Sorgun'a 95 yeni konut!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 158 yeni konut!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Yozgat Şehir Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürüldü!

Yozgat'ta 2017'de hizmete başlayan şehir hastanesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede de aktif rol alıyor.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 643 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 643 yeni konut inşa edecek. 

Yozgat Yeni Hal Binası ihale Haberi

Yozgat Yeni Hal Binası ihale

Yozgat Belediyesi, yaklaşık 40 yıl önce hizmete sunulan ve bugün şehir merkezinin gelişmesinde ciddi engel taşıyan sebze halini ıslahına yönelik hazırladığı projeyi hayata geçirmek üzere. Daha önce ihalesi gerçekleştirilen ancak müteahhit firmanın sorumluluğunu yerine getirmediği gerekçesiyle ihale iptal edildi ve geçtiğimiz Cuma günü ise yeni bir ihale yapıldı. Yaklaşık 1 ay sonra sebze halinde çalışmaların başlayacağını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, projenin ihale sürecini ise 550 gün olarak açıkladı. 


Yaklaşık 1 yılda sebze hali projesinin hazırlık aşamasını gerçekleştirdiklerini söyleyen Arslan: “Yozgat’ın önemli ihtiyaçlarından birisi de şehrin merkezinde fonksiyonunu yitirmiş olan hal binasının yenilenmesiydi. Bu maksatla eski halin tamamen yıkılarak yerine yeni bir hal ve işyeri yapılmasını gündemimize almıştık. Yaklaşık 1 yıl süren bir proje hazırlık safhası oldu. Çünkü bir...