02 / 10 / 2024

Yozgat yeni kapalı otoparkı

Yozgat yeni kapalı otoparkı

Geçen yıl temeli atılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatında sona gelindi. Otoparkın yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Kapalıçarşı'da  3 bin TL'yi de geçen gram altın için İslam Memiş'ten jet hızıyla yeni uyarı geldi!

Yapacağı her açıklama yatırımcılar tarafından merakla beklenen Finans analisti İslam Memiş, Kapalıçarşı'da 3 bin TL'nin üzerini gören gram altın için 'daha bitmedi' diyerek yeni bir açıklama yaptı.

Dolar/TL'de yeni rekor! 1 Ağustos dolar kaç TL? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?  

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararının ardından dolar/TL kuru dolar, yeni işlem gününe zirve seviyede başladı. Bugün dolar/TL kuru ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar/TL kaç lira? 1 Ağustos Dolar/TL kuru...

İçerenköy Carrefour arazisinde başlatılan 1.402 konutluk yeni projede kapalı satış başladı!

Kalyon Kentsel Proje Yatırımları'nın iştiraki Kozyatağı İnşaat'ın İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki Carrefour arazisinde inşa edeceği yeni projesinde kapalı satışlar başladı. Kalyon ve Gülaylar Group'un ortak yürüttüğü satışta metrekare fiyatları 3 bin 600 dolardan başlıyor. 

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat'ın o ilçesi için düğmeye bastı! 104 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Yozgat Şefaatli de de 104 konut inşa edecek.

Yozgat'a 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 643 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 643 yeni konut inşa edecek. 

Yozgat yeni kapalı otoparkı Haberi

Yozgat yeni kapalı otoparkı

Yozgat'ta geçen yıl temeli atılan 350 araçlık kapalı otopark inşaatında sona gelindi. Kapalı otoparkın yıl sonunda açılması planlanıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, otopark sorununun çözüldüğünü söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, "Geçmiş dönemlerden kaynaklı çarpık yapılaşma ve imar sorunlarından dolayı şehrimiz plansız bir şekilde gelişti. Göreve geldiğimiz günden bu yana önemli projeleri hayata geçirdik ve yapmaya da devam ediyoruz. Metruk binalar, hem tehlike arz ediyordu, hem de görüntü kirliliğine neden oluyordu. Biz bunları yıkarak ve yeni yollar açarak kentimizin adeta nefes almasını sağladık. İlimizin bugün otopark sorunu varsa bu yeni bir sorun değil. Yıllardır artarak devam eden bir sorundu. Biz bu sorunu çözmek için bugüne kadar kimsenin yapamadığı yer altı katlı otopark inşaatına başladık. Şuan kaba inşaatı tamamlanmak...