03 / 05 / 2024

Yozgatta 484 TOKİ Konutu teslim edildi

Yozgatta 484 TOKİ Konutu teslim edildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’a yapılan 484 konut, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

TOKİ'den büyük müjde! İstanbul'daki 484 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Zeytinburnu projesinin ihalesi yarın yapılacak. TOKİ Zeytinburnu projesinde 484 adet konutun dışında ayrıca 40 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a 484 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Zeytinburnu projesinin ihale tarihini açıkladı. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 484 konut yer alacak.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, üreticilerin hesaplarına 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı yatırılıyor...

TOKİ'den müjde: 1000 TL peşinatla hemen anahtar teslim 11 konutu satışa çıkardı! 619 bin 630 TL'ye 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 Konut AGG Projesi kapsamında 11 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Halk GYO'nun Antalya'daki arsalarının toplam değeri 484.2 milyon TL'ye yaklaştı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya'daki arsalarının değerini açıkladı. Bu kapsamda 3 adet arsanın toplam değeri 484 milyon 165 bin TL oldu.

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

Asgari ücretliye ara zamda son durum! Beklenen haber geldi! Yeni asgari ücret net 11 bin 484 TL mi olacak? 

Asgari ücretlinin merakla beklediği temmuz zammında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Ara zamla ilgili beklentiler oluşmaya başladı. Beklentiler doğrultusunda asgari ücretin net 11 bin 484 TL olması bekleniyor. Peki 2023 Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak?

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Yozgatta 484 TOKİ Konutu teslim edildi Haberi

Yozgatta 484 TOKİ Konutu teslim edildi

Yozgat Mutafolu Mahallesinde yapılan TOK İ konutlarını açılış törenine Yozgat Vali Vekili Yavuz Güner, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımına 2011 yılında başlanılan konutların yapımının yüklenici firmalardan dolayı biraz geciktiğini belirterek, "Bu konutlar Yozgat’ın önemli sorunlarından bir tanesiydi. Yozgat’ta daha önce 3 etap TOKİ konutları yapıldı. Bu konutların diğerlerinden tek farkı dar gelirli ailelere hitap eden bir konut projesi olmasıydı. Dar gelirli olmalarından dolayı hemşehrilerimizin çeşitli sıkıntıları vardı. Bu sıkıntıları belediye olarak biz, milletvekillerimiz, TOKİ yetkilileri ile birlikte yaşadık. Sıkıntıları atlattık ve şu anda anahtar teslimini yapıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin, hak sahipleri güle güle evlerinde otursunlar" dedi.

Ailelere huzur, refah ve mutluluk...