06 / 05 / 2024

Yozgatta görkemli binalarla değişiyor

Yozgatta görkemli binalarla değişiyor

Yozgat Belediyesi, şehre yeni bir kimlik kazandırmak ve binalarda göz zevkine hitap eden çalışmalara başlarken, yeni yapılan binalarda şehrin çehresini değiştiriyor.

Audi'nin en görkemli modeli Q7'nin fiyatları belli oldu! İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Audi otomobil markasının en görkemli modeli Q7'nin kasım ayının fiyat listesi belli oldu. SUV araba sevenlerin en çok tercih ettiği Audi Q7 fiyatları merak ediliyor. Peki Audi Q7 fiyatı kaç TL? Audi Q7 fiyatı kaç lira? İşte Audi Q7 10 Kasım 2022 fiyat listesi...

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Türkiye'nin ekonomik durumu 2003'e göre daha görkemli!

Japonya'da koalisyon hükümetinin ortağı Komeito Partisinin Genel Başkanı Yamaguchi, 2003 yılına göre Türkiye'nin ekonomik durumunun daha görkemli bir şekilde geliştiğini söyledi.

Hasankeyf’teki görkemli yapılar taşındı!

Batman’da Ilısu Baraj Gölü suyu altında kalacak olan Hasankeyf’teki tarihi eserler taşındı. Tarihi yapı, modüler SPMT aracı ile Yeni Hasankeyf yerleşkesindeki yerine yerleştirildi.

Dünyanın en görkemli yapıları belli oldu!

Dünyanın en görkemli ve en çok beğenilen yapıları açıklandı. Ranks'ın verilerine göre Türkiye'den listeye 3 yapı girdi. İşte o haber...

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

Görkemli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Adalar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ünal tarafından kuruldu. 

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Güzelce Summer Fit Club SPA Merkezi açıldı!

Summer Fit Club SPA Merkezi görkemli bir açılışla hizmete başladı. Açılış kurdelesini kesen Topbaş, “Bu tesis benim de ikinci adresim olacaktır. Mükemmel bir tesis. İçinde tüm spor branşları var" şeklinde konuştu.

Nazilli İnci Yaşam görücüye çıktı!

Nazilli Belediyesi ve Yeni Yapı İnşaat ortaklığında yapılacak olan "İnci Yaşam" adlı konut ve çarşı projesi, görkemli bir organizasyonla tanıtıldı.

Yozgatta görkemli binalarla değişiyor Haberi

Yozgatta görkemli binalarla değişiyor

Yozgat Belediyesi tarafından Büyük Sinemanın da bulunduğu iş hanındaki restorasyon ve bina dış cephe giydirme çalışmaları tamamlanma noktasına geldi. Bina yeni bir görünüme kavuşurken, Selçuklu Osmanlı Mimarisinde yapılan valilik binası, İmam Hatip Lisesi ise şehre yeni bir görünüm kazandırdı. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, şehirde bir kent kimliği oluşturmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, “Özellikle tarihi konaklarımıza büyük önem veriyoruz. Restorasyon çalışmaları yapılıyor. Diğer tarafından meydan çevresinde bulunan binalarımıza dış cephe giydirme çalışmalarını başlattık. Büyük Sinemanın bulunduğu binanın dış cephesi tamamlanma noktasına geldi ve çok güzel bir görünüm oluşturdu. Bunu diğer binalarda da yapacağız. Meydana bakan bütün binalarda biz bu çalışmayı uygulayacağız. Vatandaş itiraz etmesi durumunda ise belediye çalışmayı başlatacak, masrafını ise bina sahiplerinden tahsil edecek” dedi.

Sarraflar caddesinde de aynı...