06 / 05 / 2024

yozgatta polislerin onardığı köy okulu

yozgatta polislerin onardığı köy okulu

Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Türkmensarılar Köyü İlkokulu/Ortaokulu'nun binasını onardı. PMYO'daki 40 gönüllü öğrencinin yaptığı tadilat çalışmasıyla bina özel okul görünümüne kavuşturuldu...

Polislerin maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? Polis promosyonu ne kadar oldu?

Emeklilere verilen promosyon haberi sonrasında polis memurları için de bir promosyon haberi geldi. Polislere ödenecek maaş promosyonlarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından duyuruldu.

Polis maaş promosyonunda şok! EGM aylık 300 TL'ye, 5 senelik anlaşma yaptı! Polislerin promosyon tepkisi büyüyor!

Polis maaş promosyonu ödemeleri ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Peki 2022 polis maaş promosyonu kaç lira? Polis maaş promosyon tutarı belli oldu mu? Polislere ne kadar promosyon verilecek? İşte ayrıntılar... 

Polislerin maaş promosyonu isyanı! Sosyal medya resmen yıkıldı! Polis maaş promosyonu açıklandı mı? 

Polislerin maaş promosyon isyanı gündemden düşmüyor. Peki polis maaş promosyonunda son gelişmeler neler? Polis maaş promosyonu açıklandı mı? İşte ayrıntılar ve tüm son dakika gelişmeleri...

EGM’den şok promosyon açıklaması! 2022 Polis maaş promosyonu kaç TL? Hemen 2022 polis promosyonuna bakın!

EGM'den polislerin promosyonlarıyla ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. EGM'den yapılan bu açıklama, polislerin müjde beklentisini güçlendirdi. Peki 2022 Polis maaş promosyonu kaç TL? Polis maaş promosyonu belli oldu mu? Hemen 2022 polis promosyonuna bakın!

Milyonlarca kişi bilmiyor! Emeklilik, tazminat ve yıpranma payında şok!

Yüz binlerce polis memurunun yakından ilgilendiği ve merakla araştırdığı pek çok imkan bulunuyor. Peki polislere ilişkin bu tanınan imkanlar neler? Polislerin hakları neler? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

O ilde kira fiyatları uçtu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun lojmanların önemine değinip konut kira fiyatları yüzünden polislerin belli illere tayin olmak istemediğine ilişkin açıklaması sonrası herkes kira fiyatlarını merak etti. İşte kira fiyatlarının uçtuğu o il...

Süleyman Soylu'dan kira eleştirisi!

Kira eleştirisi yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Bazı yerler var, kiralık ev bulabilmek mümkün değil. Hadi gitsin de Bodrum'da bir polisimiz kiralık ev bulsun parayla bakalım. Bu kira meselesi sebebiyle, İstanbul'a tayin ettiğimiz polislerin yüzde 45'i İstanbul'a gitmek istemiyorlar'' dedi.

Teröristlerin yıktığı Ermeni Klisesi'ni Türkiye onardı!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütü YPG/PKK’dan temizlenen Tel Abyad’da teröristlerin mevzi oluşturduğu ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi’nin temizlenip yeniden elden geçirildiği açıklandı.

Türkiye'nin onardığı Tel Abyad Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Tel Abyad'da, teröristlerin kaçarken yaktıkları hastanenin onarımı Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırıldı.

Doğu ve Güneydoğu'ya 176,36 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Yurtiçi ve sınır ötesi operasyonlarla terörü bitme noktasına getiren Hükümet, terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’ndeki tahribatlarını da, rekor yatırımlarla onardı. 

Niğde Belediyesi eski evleri yeniliyor!

Niğde Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında yardıma ihtiyacı olan vatandaşların evlerini onardı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından talimat verilen ev 2 haftada yenilendi.

Kütahya'daki köy okulunu gönüllü gençler onardı!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

yozgatta polislerin onardığı köy okulu Haberi

yozgatta polislerin onardığı köy okulu

Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) öğrencileri, "kardeş okul" seçtikleri Türkmensarılar Köyü İlkokulu/Ortaokulu'nun binasını onardı.


Okulda yapılan tadilat çalışmalarını inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, PMYO öğrencilerinin kardeş okul seçtikleri Türkmensarılar Köyü İlkokulu/Ortaokulu'nda yaptıkları çalışmanın takdir topladığını söyledi.


Kuş, PMYO'daki 40 gönüllü öğrencinin yaptığı tadilat çalışmasıyla binanın özel okul görünümüne kavuşturulduğunu belirterek, "Polis adayları, okulun lavabosundan sınıfına, kapısından kütüphanesine kadar ellerinden gelen bütün emeği sarf etti, çiçek gibi bir okul yaptı" dedi.


Polis adayları ile köydeki öğrenciler arasında kardeşlik bağı kurulduğunu dile getiren Kuş, "Arkadaşlarımız sadece fiziki anlamda bir katkı yapmadı, çocukların gönüllerine de yatırım yaptı. Buradaki 84 öğrencimizin her birinin bir polis ağabeyi var. Polis ağabeylerinin de birer küçük kardeşi var. Arkadaşlarımız burada oldukları sürece sadece günübirlik...