06 / 05 / 2024

yozgattaki evler değerli mi

yozgattaki evler değerli mi

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nin Belediye Başkanı Hamdi Erdal, "Projenin hayata geçmesiyle birlikte, 285 konut, belediye hizmet binası, kültür merkezi, ticari birimlerden oluşan 3 blokluk alan ve sosyal alanlarıyla yeni bir yaşam alanı oluşturulacak" dedi.

Değerli Konut Vergisi 'ev bozdurma' dönemini başlattı!

Bir yıl ertelenmesi beklenen “Değerli Konut Vergisi” ile ilgili değerlendirmede bulunan Avukat Cevat Kazma, kanunun eşitlik ilkesine aykırı olduğuna dikkat çekerek, düzenleme yapılmaması halinde birçok kişinin evini satarak daha düşük değerli bir ev ya da evler satın alacağını söyledi...

Türkiye’nin en değerli semti Bebek!

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. Türkiye’nin en değerli semti 20 bin 858 TL’lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu .

Türkiye'nin en değerli semti Bebek oldu!

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa’ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. Emlak Endeksi’ne göre Türkiye’nin en değerli semti 20 bin 858 TL’lik metrekare fiyatıyla Bebek oldu

Gayrimenkulün en değerli semti Bebek oldu!

Gayrimenkul fiyatları sürekli yükselen Türkiye’nin en değerli semti İstanbul’daki Bebek oldu. Satılık konutta 20 bin 858 liralık metrekare fiyatına sahip semti yine İstanbul’da Yeniköy ve Emirgan izliyor.

Türkiye'nin en değerli semti hangisi?

Satılık konutta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve de Bursa'ya ait aylık ortalama metrekare fiyatı en yüksek olan semtler sıralandı. İşte Türkiye'nin en değerli semti hangisi?

Lokum Evler'de yüzde 30 lansman indirimi!

Lokum Evler'de yüzde 30 lansman indirimi yapılıyor. Tuzla'da yükselen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede fiyatlar 237 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule Bizim Evler'de 316 bin liraya!

Ispartakule’de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı, bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Ispartakule Bizim Evler'de daire fiyatları 316 bin liradan başlıyor.

Lokum Evler'de 10 bin TL peşinatla 3+1 daire!

Lokum Evler'de 10 bin TL peşinatla 3+1 daire satılıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede toplam 722 adet daire bulunuyor. Proje Tuzla - Aydınlı'da yükseliyor.

Türksal İnşaat Şanslı Evler'de şans dağıtmaya devam ediyor!

Türksal İnşaat’ın İzmir Çiğli’de başlayan yepyeni projesi Şanslı Evler büyük ilgi görüyor. Mimari ve sosyal donatılarla çevrelenen projede satışlar hız kesmeden devam ediyor. Türksal İnşaat Şanslı Evler'de şans dağıtmaya devam ediyor.

Lokum Evler'de minimum 237 bin liraya!

İstanbul Tuzla ' daki Lokum Evler'de yüzde 30 ' a varan indirim uygulanıyor. Kampanya kapsamındaki iskonto, 120 bin lirayı buluyor. Daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor...

Değerli Taş Kesim Merkezi 12 Ağustos'ta açılıyor!

Mücevher İhracatçıları Birliği’nin başta işitme engelliler olmak üzere toplumdaki dezavantajlı grupların istihdam edilmesini amaçlayarak yola çıktığı “Taşların Tılsımını Duymak” projesi kapsamında kurulan “Değerli Taş Kesim Merkezi” açılıyor.

Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası yeniden birleştiriliyor!

Roma dönemi ihtişamını yansıtan Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası puzzledaki gibi tek tek birleştirilerek yeniden duvarlara monte ediliyor. Restorasyon ekibi, 4 yılda ancak 50 bin parçanın yerini bulabildi.

Göktürk Yalın Evler'de yaşam yaz sonu başlıyor!

Şeffaf cam cephesiyle dikkat çeken Kemerburgaz Göktürk Yalın Evler'de yasam yaz sonu itibariyle başlıyor. Yüzde 80'i tamamlanan cevreci projede 146 konut ve 10 dükkan yer alıyor.

yozgattaki evler değerli mi Haberi

yozgattaki evler değerli mi

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nin Belediye Başkanı Hamdi Erdal, "Projenin hayata geçmesiyle birlikte, 285 konut, belediye hizmet binası, kültür merkezi, ticari birimlerden oluşan 3 blokluk alan ve sosyal alanlarıyla yeni bir yaşam alanı oluşturulacak" dedi. Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yer teslimi yapıldı. Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, ihaleyi alan inşaat şirketi yetkilisi Aydın Oral ile kentsel dönüşüm projesinin uygulanacağı Eski Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulundu. Erdal, yaptığı açıklamada, projenin inşaat çalışmalarına kısa bir süre içerisinde başlanılacağı söyledi. Yaklaşık 33 milyon 330 bin Lira bedelli projenin ihalesinin TOKİ tarafından yapıldığını hatırlatan Erdal, inşaat şirketine yer tesliminin yapıldığını kaydetti. Erdal, kentsel dönüşüm uygulaması için hızlı bir çalışma içerisinde olduklarını...