09 / 05 / 2024

Ytong Akademi online eğitimi ne zaman başlıyor

Ytong Akademi online eğitimi ne zaman başlıyor

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong, mesleki ve sektörel eğitime katkı projelerini ' Ytong Akademi ' çatısı altında topladı. Ytong Akademi bu yıl online eğitime başlıyor...

Ytong’tan pandemi şartlarına ve depreme yönelik yeni çözümler toplantısı 10 Şubat'ta!

Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat 2021 tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Adana Organize Sanayi Bölgesi akademi programı başlıyor!

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, AOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan AOSB Akademi’nin bu yıl ki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlıyor.

Emlak vergisini online ödeme!

Gayrimenkuller için ödenmesi gereken emlak vergisi senede 2 eşit taksit halinde verilebiliyor. Verginin taksitleri, internet üzerinden de ödenebiliyor. İşte emlak vergisini online ödeme işlemleri..

2015 Ytong Mimari Fikir Yarışması başlıyor!

Yenilikçi ürünleriyle modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong, birçok başarılı projeye imza attığı “Ytong Akademi” çatısı altında, “20 Yıl Sonra Ben Buradayken” konulu 2015 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nı başlatıyor.

Doğa Gayrimenkul Akademi kuruldu!

Kentsel dönüşüm için üniversiteler de devreye giriyor. İstanbul Üniversitesi ile Doğa Grup, ortak akademi kurdu. Sektör çalışanlarına sertifika verilecek..

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Zeki Sarı, Hasan Sarı, Erdoğan Sarı ortaklığında kuruldu.

Online kira beyanı 2015!

Mükelleflerin 25 Mart'a kadar elde ettikleri kira geliri için beyanname vermeleri gerekiyor. Kira gelir vergisi beyannamesi, vergi dairesinden ve internetten verilebiliyor. İşte online kira beyanı 2015 sistemi...

Ytong Cepli Asmolen Blokları'nı tanıttı!

Yapı malzemesi sektörünün lider markası Ytong, ekonomik, yanmaz ve masif Cepli Asmolen Blokları ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Ytong’un Cepli Asmolen Blokları, asmolen döşeme uygulamalarında gerekli tüm ihtiyaçlara cevap veriyor..

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015 'te, Üsküdar'da Bülent Çetin Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Kapadokya küçük otellerinden, online rezervasyon sitelerine servet!

Küçük Oteller Derneği/Kapadokya'nın yapmış olduğu çalışmaya göre, 2014 yılında sadece Kapadokya Küçük Otelleri sektörün en büyük online rezervasyon sitelerinden birine 5,5 milyon TL komisyon verdi.

Ev alacaklar, online satış sitelerine dikkat!

Ev ve otomobil arayanların büyük çoğunluğu günümüzde artık ilk baktığı yer online ilan ve satış siteleri oluyor. Müşterilerin bu mecraya kaymasıyla, doğal olarak dolandırıcılar da bu sitelerde cirit atmaya başladı.

Ytong Akademi online eğitimi ne zaman başlıyor Haberi

Ytong Akademi online eğitimi ne zaman başlıyor

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk Ytong, mesleki ve sektörel eğitime katkı projelerini 'Ytong Akademi' çatısı altında topladı. 


Mimarlık ve meslek lisesi öğrencileri, mimarlar, mühendis ve müteahhitler ve inşaat ustalarına kadar geniş bir çerçevede düzenlenen eğitimlerde; enerji verimliliği, çevre dostu yapı malzemeleri gibi konularda bilgilendirmeler yapılıyor. 2013'te 50 farklı etkinlik gerçekleştiren Ytong Akademi, 2014'te online bir platform üzerinden katılımcılarıyla buluşacak. Bu yıl da 50'den fazla etkinlik var. 


Dünya...