06 / 05 / 2024

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015 'te, Üsküdar'da Bülent Çetin Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.



Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile, Bülent Çetin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;1- Her türlü mimarlık ve proje hizmetleri yapmak, 2- Her türlü fabrika, hizmet binaları, ticaret merkezleri, eğlence yerleri, konut, hastane ve işyerleri için hazırlık, ön etüt, ön proje, tasarlama, mimari, iç mimari, uygulama denetimi, inşaat yönetimi, tadilat, yeniden iç ve dış düzenleme, mobilya tasarımı, restorasyon ve çevre düzenleme hizmetleri yapmak 3- Kentsel dönüşüm projeleri hazırlamak, kentsel mekan düzenlemesi ve tasarım çalışmaları yapmak, 4- Tasarım, mimari, iç mimari, tadilat, yeniden iç ve dış düzenleme hizmetleri yaparken kullanılan mal ve malzemenin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak, 5- Konusu ile ilgili resmi ve özel kuruluşlarda ihalelere girmek, şirket çalışma konusuna giren hizmetlerin tanıtımını yapmak için teşhir ve satış mağazaları açmak, 6- Şirket amaç konusunun gerektirdiği her türlü ticari ve sanayi faaliyette bulunabilir. Yurt içinde ve yurt dışında sergi gibi teşhir ve tanıtım faaliyetlerinde bulunabilir. Patent, ihtira beratı, Know how ve lisansları devir alabilir ve verebilir.



Geri Dön