27 / 05 / 2024

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015 'te, Üsküdar'da Bülent Çetin Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Marka Kent İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Cevdet Eroğlu tarafından kuruldu. 

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

V4 Akademi Mühendislik Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Vakıf Yüksel tarafından kuruldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'nı, GMW Mimarlık tasarladı!

GMW MIMARLIK; Taşkent Uluslararası Havalimanı projesinin mimarlık, mühendislik ve danışmanlık hizmetlerini yürütme görevini üstlendi.

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Forsa Kent Tasarım Peyzaj ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dursun, Ahmet Dursun, Cemal Dursun ve Göksel Özhan ortaklığında kuruldu.

Hatay MKÜ Mimarlık Fakültesi'nden askeri kışla için proje!

Hatay MKÜ bünyesindeki Mimarlık Fakültesi yönetimi, taşınma kararı olduğu belirtilen kent merkezindeki Askeri Kışla yeri için kabul edilebilir örnek bir proje hazırlayıp Rektörlüğün bilgisine sundu.

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

Akbank Sanat ve Mimarlık Seminerleri 22 Mart'ta başlayacak!

Akbank Sanat Mimarlık Seminerleri, İpek Akpınar'ın moderatörliiğü ile 22 Mart Salı günü mimar Mehmet Kütükçüoğlu'nu konuk ediyor. Kütükçüoğlu "Kent ile Diyalog" adını taşıyan seminerde, değerlendirmeler yapacak.

Adana ve Mimarlık ‘Danışma Kurulu’nda masaya yatırıldı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube 14. Dönem 1. Danışma Kurulu Adana Seyhan Otelinde toplandı. Danışma Kurulunda Adana’nın kent estetiği ve kentsel dönüşümün yanı sıra mimarlık mesleği ve mimarların sorunları da masaya yatırıldı.

PAB Mimarlık'tan Senegal’e kent pazarları!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor

PAB Mimarlık Senegal Kent Pazarları projesine başlıyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor.

Hiya Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hiya Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bulut tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Atatürk Caddesi 'nde kuruldu.

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres Haberi

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres

Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi 24 Şubat 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile, Bülent Çetin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kent Akademi Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;1- Her türlü mimarlık ve proje hizmetleri yapmak, 2- Her türlü fabrika, hizmet binaları, ticaret merkezleri, eğlence yerleri, konut, hastane ve işyerleri için hazırlık, ön etüt, ön proje, tasarlama, mimari, iç mimari, uygulama denetimi, inşaat yönetimi, tadilat, yeniden iç ve dış düzenleme, mobilya tasarımı, restorasyon ve çevre düzenleme hizmetleri yapmak 3- Kentsel dönüşüm projeleri hazırlamak, kentsel mekan düzenlemesi ve tasarım çalışmaları yapmak, 4- Tasarım, mimari, iç mimari, tadilat, yeniden iç ve dış düzenleme hizmetleri yaparken kullanılan mal ve malzemenin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak, 5- Konusu ile ilgili resmi ve özel...