05 / 07 / 2024

Yücel Gül

Yücel Gül

Elas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Elmas, Yücel Gül, Cihan Tınmaz tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Van Gölü'ne sahil kordonu projesi geliyor!

Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'ne sahip Van Gölü'nün etrafı canlandırılacak. Hayata geçirilecek olan Sahil kordonu projesiyle Van Gölü koyları turizme kazandırılacak.

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye!

3 blok şeklinde yükselen Göl Plus Küçükçekmece projesi 194 daire ve ticari üniteden meydana geliyor. Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Gül Proje Express'te fiyatlar 261 bin 500 TL’den başlıyor!

İstanbul İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen ‘Gül Proje Express’ projesi hakkında uzmanlar bir yıl sonunda bölgenin en çok kazandıran projelerinden biri olacağını ifade ediyor. Projede konut fiyatları ise 261.500 TL’den başlıyor.

Gül Park Yuvam fiyat listesi!

3 blok şeklinde yükselen Gül Park Yuvam projesinde anahtar teslimlerin Aralık 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor. Gül Park Yuvam fiyat listesi 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2 blok haline yükselen Gül Proje Express projesi 658 konut ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Express daire fiyatları ne kadar 2017?

2017 Gül Proje Express fiyat!

19 ve 29 katlı iki blok şeklinde yükselen Gül Proje Express projesi 658 daire ve 41 cadde mağazasından meydana geliyor. Gül Proje Express projesinde üst katlardaki daireler deniz manzarasının hakim. İşte 2017 Gül Proje Express fiyat...

Gül İnşaat Seyrantepe projesinde neler var?

11-21 katlı sekiz blok halinde yükselen Gül İnşaat Seyrantepe projesi 158 bin 668 metrekare arsa alanına sahip. Peki Gül İnşaat Seyrantepe projesinde neler var?

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

A. Mustafa Yücel: Teleferik yapımı Ağustos ayında bitecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği günden bu yana Teleferik Projesi’nin üzerinde çalıştıklarını ve proje ile ilgili eksikleri tamamladıklarını belirterek, Ağustos ayında hep birlikte teleferiğe bineceklerini söyledi.

Gül Proje Vira İstanbul satış fiyatları!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazadan oluşan proje Gül Proje imzasıyla yükseliyor. Gül Proje Vira İstanbul satış fiyatları 237 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gül İnşaat 11. Mahalle teslim tarihi!

İstanbul Beylikdüzü 'nde inşa edilen proje toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Gül İnşaat 11. Mahalle teslim tarihi Ekim 2018 yılı olarak belirlendi.

Yücel Gül Haberi

Yücel Gül

Elas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Elmas, Yücel Gül, Cihan Tınmaz tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Elas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...