16 / 05 / 2024

Yücel Kılıç

Yücel Kılıç

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Şişli, Paşa Mahallesi, Ortanca Sokak Keçeli Apartmanı'nda kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: TOGO'nun arsasına el konulsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüklenen Kılıçdaroğlu, “Kendisini kefenle karşılayanları Libya’ya göndersin” ifadesini kullandı. Türkiye’nin Libya’da iki tarafla görüşmesi gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, TOGO kulelerine Hazine’nin el koymasını istedi...

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Şişli, Paşa Mahallesi, Ortanca Sokak Keçeli Apartmanı'nda kuruldu.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Rgglobal Emlak İnşaat Enerji Turizm ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rgglobal Emlak İnşaat Enerji Turizm ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılınç ve Rim Gök ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Leyla Yücel: İnsanlar rezidans yaşamdan sıkılacak!

Alkor Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve mimar Leyla Yücel'e göre insanlar ileride rezidans yaşamından sıkılıp doğayla iç içe olan evlere dönecekler.

Sapanca Atilla Yücel Kültür Merkezi açıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Ünlüce-Kuruçeşme’ de, hayırsever işadamı ve Merosa Projeler Koordinatörü Mehmet Yücel’ in katkılarıyla yapılan, Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi hizmete açıldı.

TÜMSİAD'dan inşaat çalıştayı!

Tüm sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şube merkezinde gerçekleştirilen toplantıya TÜMSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları başkanı Fatih Koç ile Elektrik ve İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Yücel Kılıç başkanlık etti...

Terkos Gölü'nde 20 yıllık ağaçlandırma çalışmaları meyvesini verdi!

İstanbul ' un en önemli su havzası Terkos Gölü ' nde 20 yıllık ağaçlandırma çalışmaları meyvesini verdi. Çölleşme tehlikesiyle yüz yüze kalan bölgede bir vaha oluşturuldu...

5 yıllık imar programı nasıl yapılır?

Belediyelerin imar planlarının yürürlüğe girmesinden en geç 3 ay içinde, imar planını tatbik etmek üzere 5 yıllık imar programlarını hazırlamaları gerekiyor. Peki, 5 yıllık imar programı nasıl yapılır?

Fatih Dökümhanesi'nde kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı!

Fatih Sultan Mehmed’ in İstanbul’un fethinde kullandığı top ve güllelerin yapıldığı Kırklareli’ ndeki tarihî Demirköy Fatih Dökümhanesi’ nde yürütülen kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı...

10 yıllık kiracıların tahliyesi nasıl istenir?

Geçtiğimiz Temmuz ayında kiracılık hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanununun 347. maddesinde yer alan 10 yıllık kiracıların tahliyesi yürürlüğe girdi. Buna göre, 10 yıllık kiracıların tahliyesi nasıl istenir?

Nalbantoğlu Çarşısı'nın yenileme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı'nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Nalbantoğlu Çarşısı'nın alt ve üst bölümlerinin yenileme çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı...

Yücel Kılıç Haberi

Yücel Kılıç

Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Kılıç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Şişli, Paşa Mahallesi, Ortanca Sokak Keçeli Apartmanı'nda kuruldu. 


Ey Kılıçlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yapılmakta olanları almak satmak, b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek,...