04 / 05 / 2024

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, inşaat sektörünün canlanması ve konut alımlarının artmasının, bankaların uzun vadeli kredi olanağı sunmasıyla mümkün olacağını belirtti.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proneta Proje Yönetim Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kıdış ve  Zeliha Cansever tarafından kuruldu.

Bysozmen Mühendislik Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bysozmen Mühendislik Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Savaş Özmen tarafından kuruldu.

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altuner tarafından kuruldu.

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Asman Yönetim Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zınar Aslan ve Mehmet Aslan ortaklığında kuruldu.

Cem Yücesoy: Konutta balon yok!

İzmir'in geleceğine ve potansiyeline güvendiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, “İzmir'de diğer şehirlerdeki gibi konut balonu yok. Işıkları yanmayan yeni proje de bulunmuyor'' diye konuştu.

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Yücesoy Mühendislik'in İzmir Menemen'de projelendirdiği Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti. Projede konut sayısının 212'ye çıkarılması için başvuru yapıldı..

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları!

"Balkonu olan ideal ofis" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy İdeal Ofis İzmir projesi 102 adet ofisten meydana geliyor. Yücesoy Mühendislik İdeal Ofis İzmir fiyatları 399 bin TL'den başlıyor.

İdeal Ofis Yücesoy Mühendislik fiyat!

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir'de hayata geçirilen ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor...

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oberon Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Yönetim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Nazif Caner Çambel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 3 yeni proje!

İzmir'de gayrimenkul sektörünün son yıllarda hareketlendiğini dile getiren Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, "Karşıyaka'dan başlayıp Menemen'e uzanan hatta 2 bin 500 konutluk 5 önemli proje inşa ettik.3 projede bin konut daha planlıyoruz" dedi.

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy Haberi

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, inşaat sektörünün canlanması ve konut alımlarının artmasının, bankaların uzun vadeli kredi olanağı sunmasıyla mümkün olacağını belirtti.


Son olarak Emlak Konut'un uyguladığı 20 yıl taksitli sistemin olumlu olduğunu; ancak sektörü canlandıracak yeterlilikte olmadığını kaydeden Yücesoy, bankaların düşük faizli ve uzun vadeli kredi seçenekleriyle ekonomiye katkı sağlayacağını vurguladı. İzmir'deki konut projelerinin arsa maliyetlerinin yüksek olmasının, ev sahibi olmak isteyenleri ekonomik açıdan zorladığını belirten Cem Yücesoy, firma olarak önemli noktalarda arsa satın alımı yaptıklarını ve uygun fiyata kaliteli konutlar ürettiklerini dile getirdi.


"Konutun fiyatı kadar kalitesine de bakın"


Menemen'de inşaatı devam eden 396 konutluk Kuzeyşehir projesinin konum, proje değeri, malzeme kalitesi ve sosyal donatılarıyla benzerlerinden ayrıldığını belirten Yücesoy, "Konut satın alırken fiyatı kadar size sunduğu imkanlara, kısacası vaatlerine...