06 / 05 / 2024

yüf toplantı

yüf toplantı

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) 13. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün, inşaat sektöründe büyümenin devam edeceğini belirtti.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Apartmanda oturanlar dikkat! Siz de yanlış yapıyor olabilirsiniz!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, apartmanlarda yöneticinin toplantı ile alınan kararları bildirmemesinin fesih sebebi olup olmadığını ve kimlerin malik kimlerin vekil olduğunun belli olmadığı bir toplantının geçerli olup olmadığını kaleme aldı. 

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Sitelerde yöneticiler toplantısız görevden alınabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında pandemi döneminde sitelerde görev alan yöneticilerin nasıl görevden alınacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "10 maddede site yönetim toplantılarında alınan kararlara itiraz" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Vakıf GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Arnavutluk'taki mağdur Türk işçiler sorunlarının çözülmesini bekliyor!

Arnavutluk'ta 2019 yılında yaşanan depremden sonra Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla inşasına başlanan deprem konutlarıyla ilgili taşeronluk hizmeti veren Türk firmasının sahibi Y.F. dolandırıcılık iddiasıyla suçlanırken, bu firmanın Türkiye'den getirdiği 86 işçinin ise mağdur oldu.

5 maddede site yönetimlerinde toplantı müessesesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede site yönetimlerinde toplantı müessesesi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Vakıf Finansal Kiralama 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Vakıf Finansal Kiralama'nın 29 Haziran 2020 tarihli yönetim kurulu toplantısında, şirket sermayesinin 200 milyon TL'ye yükseltilmesine ve 2019 yılı kar paylarının hisse senedi olarak tevdi edilmesine karar verildi...

yüf toplantı Haberi

yüf toplantı

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) 2016 yılına ait 13. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. 


Genel kurulda konuşan sektörün önemli temsilcileri 2017'de dünyayı bekleyen risklere değinerek Türkiye ekonomisinde bu yıl büyümenin ağırlıklı olarak iç talep kaynaklı olacağını öngördü. 


Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) 2016 yılına ait 13. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Sektöre yön veren birlik başkanları kurulda yaptıkları konuşmalarda önemli bilgiler paylaştı. Kurulun açılış konuşmasını gerçekleştiren YÜF Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün, 2016 yılının tüm dünyada ve Türkiye'de belirsizliğin ve karamsarlığın hakim olduğu bir yıl olduğunu, yıl boyunca küresel ekonomide sürekli durgunluk (secular stagnation) tezinin gündemi meşgul ettiğini belirtti. 


Sadece inşaat sektörü büyüdü Sektörel değerlendirme bakımından, büyüme verilerine göre, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık bazda ana sektörler arasında yalnızca inşaat sektöründe...