12 / 05 / 2024

yük taşımacılığı hattı DB Schenker

yük taşımacılığı hattı DB Schenker

Demiryollarının özelleştirmesi yabancıların da dikkatini çekti. Alman DB Schenker, Türkiye'de yeni bir yük taşımacılığı hattı kurmaya hazırlanıyor...

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kurban Karaçavuşoğlu tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Yük veya yolcu taşımanın en güvenli hali Ford Transit Van Şubat zammı oldu mu? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Transit yük taşımacılığında önde ve güvenli olan isimlerden biridir. 2023 Şubat ayına özel zam yada kampanya takip edenler Transit Van ile alakalı gelişmeleri haberimizden öğrenebilir. Peki İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rems Grup İnşaat Otomotiv Taşımacılık Tekstil İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mehmet Ali Balyeyen tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Yaprak Kutlay tarafından kuruldu.

yük taşımacılığı hattı DB Schenker Haberi

yük taşımacılığı hattı DB Schenker

Türkiye'de demiryollarının özelleşeceği Ulaştırma Bakanlığı tarafından açıklanmıştı. Bakanlığın araştırmasının ardından yabancılar da bu özelleştirmeden yararlanmak istedi. Alman firması DB Schenker, Almanya-Türkiye arasında yeni bir yük taşımacılığı hattı kuracak. Bu hat haftada Bosphorus Shuttle (Boğaz Servisi) adı verilen 3 sefer...