15 / 05 / 2024

Yukarı Çarşı bolu kentsel dönüşüm

Yukarı Çarşı bolu kentsel dönüşüm

Bolu Belediye Başkanlığı'nın, Büyük Cami Mahallesi Belediye Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım ve Kentsel Yenileme projesi kapsamında kat karşılığı yaptıracağı inşaatların ihalesi talipli olmadığı için iptal edildi.

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükseliyor. Bugün altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Peki Altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı, satalım mı? 26 Mart 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Reysaş GYO Bolu'daki deposunu 4.6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Bolu İli Merkez İlçesi 120 Ada 18 Parsel üzerindeki 20.654 metrekare arsa üzerinde bulunan 12 bin 130 metrekare deponun tamamı "Arçelik A.Ş."ye 31 Mart 2022 tarihine kadar 4 milyon 600 bin TL'ye kiraya verdi.

Bolu'da 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve tesis!

Gerede İcra Dairesi Müdürlüğü, Bolu ili, Yeniçağa ilçesi, Yukarıkuldan köyü, Hanaltı mevkii, 213, 214, 215 ve 216 parselde yer alan fabrika binası ve komple tesisi 9 milyon 331 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Bolu'da 8.3 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gerede İcra Dairesi, Bolu ili, Yeniçağa ilçesi, Yukarıkuldan köyü, Hanaltı mevkii, 213, 214, 215,216, parsel, tapu kaydına göre ana taşınmaz niteliği tarlayı 8 milyon 331 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Bolu Yukarı Tekke Camisi'nin restorasyonu 2020'de tamamlanacak!

Yukarı Tekke Camisi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Restorasyon çalışmalarının 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. 

Bolu esnafına 'Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi' müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, yukarı çarşı esnafından talep edilen ücretlerin alınmayacağını söyleyerek müjdeyi verdi. Özcan, Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi kurulacağını açıkladı.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Bolu'da evinden çıkmayan adam yıkımı durdurdu!

Bolu'nun Semerkant Mahallesi'nde yaklaşık 50 yıllık olduğu belirtilen 4 katlı sıvasız bina kentsel dönüşüm kapsamına aldı. Evin sahibi Hasan Helvacı, evinin yıkıma evinin kapısın kilitleyip dışarıya çıkmayarak engel oldu.

Hampton by Hilton Bolu 16 Mart'ta açılıyor!

Hampton by Hilton markası Perşembe günü Buludaki yeni şubesini hizmete açacak. Hampton by Hilton Bolu işletmecisi Necip Çarıkçı otelin 150 odalı olduğunu ve 350 kişilik misafir ağırlayabileceğini söyledi.

Bolu Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

MAV Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bolu Göynük'te Arıkçayırı Kümes Atıklarından Yenilenebilir Enerji Üretim Tesisi Projesini yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Arıkçayırı Köyü'nde yapılacak.

Yukarı Çarşı bolu kentsel dönüşüm Haberi

Yukarı Çarşı bolu kentsel dönüşüm

Bolu Belediyesi’nin Yukarı Çarşı için hazırladığı kentsel dönüşüm projesi uygulamaya geçiyor. Büyük Cami Mahallesi Belediye Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım ve Kentsel Yenileme Proje kapsamında 3 bin 730 metrekare miktarlı arsaya kat karşılığı inşaat ihalesi Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta ihaleye çıkarıldı.


Bolu Belediyesi tarafından yapılacak olan proje, Belediye Meydanının Yukarı Çarşı’ya bakan kısmında Yukarı Çarşı’yı kapsayacak şekilde uygulanacaktı.  İhalenin muhammen bedeli 14 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 500 bin lira olarak duyurulmuştu.  İhale Komisyonu 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 29. maddesi gereği kapalı teklif usulü ile ihale edilecek olan projeye talipli çıkmadı.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 14 milyon liralık dev projenin ihalesinin katılan olmadığı için iptal edildiğini açıklayarak, önümüzdeki günlerde yeniden ihalenin tekrarlanacağını ve burada modern şehir görüntüsüne...