10 / 05 / 2024

Yüksek Gayrimenkul İnşaat

Yüksek Gayrimenkul İnşaat

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Aras Fakılı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yalçın Yıldırım, Necat Saldanlı Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 47 milyon 800 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye'de kuruldu.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Sami Duman ne iş yapıyor? Yüksek lisansını hangi okulda yaptı? Sami Duman’ın hayatı...

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Sami Duman hangi okulda okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Sami Duman ile ilgili merak edilen her şey...

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Suat Saral tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamında!

İnşaat malzemeleri sanayisi tüm zamanların en yüksek rakamına çıktı. Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi, Haziran 2021'de pazarlardaki iyileşme ve canlanma ile son senelerin en yüksek performansını sergiledi.

Yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir?

En temel yatırımlardan biri gayrimenkul almak. Ancak birçok kişi oturmak için ev alırken bunun aslında bir yatırım olduğu göz ardı ederek duygusal kararlar alıyor. Peki yatırım değeri yüksek gayrimenkul nasıl belirlenir? İşte detaylar...

En yüksek altın rezervine sahip ülkeler!

Dünya Altın Konseyi, ülkelerin altın rezervlerini açıkladı. Türkiye, Nisan ayında en yüksek altın rezervine sahip ülkeler arasındaki yerini korudu.

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Haberi

Yüksek Gayrimenkul İnşaat

Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Altan Aras Fakılı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yalçın Yıldırım, Necat Saldanlı Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 47 milyon 800 bin TL sermaye ile 24 Kasım'da Ümraniye'de kuruldu. 


Yüksek Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye...