28 / 04 / 2024

Yüksekdağ Gayrimenkul

Yüksekdağ Gayrimenkul

İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul İstanbul ve Bodrum'da yeni projelere başlamayı hedefliyor. Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ yeni projeler hakkında bilgi verdi.

Esenyurt Evim Yuksekdağ projesi satışa çıktı!

Yüksekdağ Gayrimenkul İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği Evim Yuksekdağ projesini satışa çıkardı. Yaklaşık 200 milyon liraya mal olan projedeki konutların şimdiden yüzde 14'ü satıldı.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Yücel Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Yücel tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Proje Yönetimi Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Kahrıman tarafından kuruldu.

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkü Yılmaz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Yılmaz tarafından kuruldu.

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselir Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seda Keser Yükselir tarafından kuruldu.

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yöntim Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Tuğba Sezer tarafından kuruldu.

Şahinbey Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 55 milyon TL'ye!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Suat Saral tarafından kuruldu.

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yömsa Gayrimenkul Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 785 bin 856 TL sermaye bedeli ile İbrahim Cemil Yıldız ortaklığında kuruldu.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Yüksekdağ Gayrimenkul Haberi

Yüksekdağ Gayrimenkul

İnşaat sektöründe 11 yıldan bu yana faaliyet gösteren Yüksekdağ Gayrimenkul, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği Evim Yüksekdağ projesi ile birlikte Yüksekdağ markalı projeler üreterek yoluna devam etme kararı aldı. Yaklaşık 200 milyon liraya mal olması planlanan Evim Yüksekdağ projesindeki konutların yüzde 14'ü ön talep toplama sürecinde satılırken, projede ölü alanlara yer verilmemesine özen gösterildi. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, kendilerine ait arazi üzerinde inşa ettikleri projenin 363 daire ve 9 adet ticari üniteden oluştuğunu, 'Bir aile projesi' olarak satışa çıkarılan projede 1+1 dairelere yer verilmediğini söylüyor. Bu yılın ikinci yarısından itibaren Yüksekdağ markasıyla geliştirdikleri projelerin tanıtımını yapmaya devam edeceklerini belirten Yüksekdağ, projeleri hakkında şu bilgileri verdi: 


• Florya'da Naz ipek Konakları adlı projemiz şu anda devam ediyor. 

• Esenyurt başta olmak üzere...