10 / 05 / 2024

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarası

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarası

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarasına haberimiz içerisinden oluşabilirsiniz. Yüksekoba Terrace Konutları Yüksekoba İnşaat tarafından inşa ediliyor.Yüksekoba Terrace Konutları'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda aidat yolsuzluğu tepkisi!

İstanbul Çekmeköy Alemdağ Emlak Konutları’nda 5 bin kişi site yönetimini protesto etti. Site yönetiminin fazladan aldığı ücretin dışında, aidata istediği ek 6 milyon TL’lik bütçe karşısında site sakinleri duruma tepki gösterdi.

Ordu'da yıkılan konutlar yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Ordu'daki heyelanda yıkılan konutların inşasına en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları'nda başvurular başladı!

Yıldızevler Konutları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirliler hayata geçiriliyor. Başvuruların bugün başladığı Yıldızevler Konutları'nda toplam 684 daire yer alıyor.

Kahramanmaraş Yıldızevler Konutları için başvurular başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilecek olan Yıldızevler Konutları için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları!

Toplam 1.500 adet konutun yer aldığı Nef Çekmeköy projesi 180 bin metrekare alana sahip. Çekmeköy Nef Ormantepe Konutları fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul Konutları ödeme planı!

Büyükyalı İstanbul Konutları toplam 1.500 daireden oluşuyor. Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilmekte olan proje İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alıyor...

Alibeyköy 5. Levent Konutları 2017 fiyatları!

Alibeyköy 5. Levent Konutları 2017 fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen projede yaklaşık 4 bin daireye yer veriliyor...

Büyükyalı İstanbul Konutları güncel fiyatlar!

Büyükyalı İstanbul Konutları için teslimler 2019 yılında başlayacak. Konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de yer verilen Büyükyalı İstanbul Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı ile yükseliyor...

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatlar!

Didim Ege Yıldızı Konutları fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Didim Ege Yıldızı projesi önümüzdeki yıl teslim ediliyor...

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarası Haberi

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarası

Yüksekoba İnşaat imzası ile Bursa'da hayata geçirilen proje Yüksekoba Terrace, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


3 bloktan oluşan Yüksekoba Terrace Konutları'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede toplam 120 adet daire mevcut.


Yüksekoba Terrace Konutları'nda, 2 oda 1 salon daireler 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 oda 1 salon daireler 150 bin TL ile 165 bin TL arasında değişiyor.


Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarasından önce projenin donatılarından bahsedelim. Projede otopark, çocuk parkı, kamelyalar ve süs havuzları yer alıyor.


Yüksekoba Terrace Konutları iletişim:


Adres: Millet Mah. Derya Cad. No.12 / 17 Yıldırım BURSA


Yüksekoba Terrace Konutları telefon:

0224 360 32 60

Web: