02 / 05 / 2024

Yüksekova Havaalanı açılışı

Yüksekova Havaalanı açılışı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi.

Yüksekova Havaalanı'ndan uçuşlar başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi'ndeki, Yüksekova Havaalanı'nın inşaatı bitme noktasına geldi. Alt ve üst yapısı ile birlikte 120 milyon TL'ye ihale edilen havaalanı inşaatındaki çalışmalar son aşamada.

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu!

İstanbulluların dört gözle beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun açılış tarihi belli oldu.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Türkiye'nin en büyük yurdu açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olan Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu tamamlanıyor. 10 bin kişilik açılışa hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyük Salon açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen Sergi Salonu binasındaki çok amaçlı salonlardan olan Büyük Salon, bugün açılıyor. Büyük Salon bugün ilk misafirlerini ağarlayacak. Salondaki ilk organizasyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 bin muhtarla iftarda bir araya

Denizli İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yarın açılıyor.

Yüksekova terör mağdurları konutlarında son durum!

Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin saldırılarında evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımına başlanan birinci etap konutların inşası sürüyor.

Bursa Aksu Köyü Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Aksu Köyü Müzesi, yaklaşık 1 ay sonra yapılacak açılışı için gün sayıyor.

Nilüfer İlçe Afet Yönetim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından inşa edilen Nilüfer İlçe Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi'nde sona gelindi. Mustafa Bozbey tarafından incelenen bina açılış için gün sayıyor.

Yüksekova'da ağır hasar gören 700 yapı yıkıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, teröristlerin saldırıları nedeniyle ağır hasar gören yapılardan 700'ünün yıkımı gerçekleştirildi.

Çankaya Can Yücel Parkı açılış için gün sayıyor!

Birer birer yeni parklarının açılışını yapan Çankaya Belediyesi, Çiğdem Mahallesi’nde hazırladığı ve büyük şair Can Yücel’in adını verdiği yeni parkının açılışı için gün sayıyor.

Yüksekova Havaalanı açılışı Haberi

Yüksekova Havaalanı açılışı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi. Yapımı devam eden havaalanında bir yandan kalan işler yapılırken bir yandan da test amaçlı ilk uçak indi. Dün gün boyu keşif uçuşlarının yapıldığı havaalanında koordinat belirleme işlemlerinin ardından bugün Türk hava yollarına ait küçük bir uçak indi.


VALİ CANBOLAT YÜKSEKOVALILARI AÇILIŞA DAVET ETTİ

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet ile beraber havaalanında incelemelerde bulunan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, yaptığı açıklamada, "26 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Yüksekova havaalanının açılışını yapacağız. Havaalanının Yüksekova’ya, Hakkari’ye hayırlı olmasını diliyoruz. Hükümetimizin, devletimizin yaptığı hakikaten iyi bir hizmet. Tüm Hakkarili ve Yüksekovalıları salı günkü açılışa...