02 / 05 / 2024

yüksekova konut teslimleri

yüksekova konut teslimleri

Hakkari Yüksekova Esenyurt mahallesinde hayata geçirilen 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

Hakkari'de terör mağduru aileler yeni yuvalarına kavuşuyor!

Hakkari Yüksekova'da terör mağdurları için inşa ettiriilen 3 bin 63 konuttan 986'sı daha hak sahiplerine teslim ediliyor.

Hendek olaylarında evleri yıkılan Yüksekovalılara konutları teslim edildi!

2016'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmalarda Hakkari Yüksekova'da birçok ev ve iş yeri ağır hasarlandı. TOKİ tarafından 5 bölgede toplam 3 bin 64 adet konut inşa edilmeye başlandı.Tamamlanan bin 256 konutun 468'inin anahtarı bugün sahiplerine verildi...

Hakkari Yüksekova’ya TOKİ geldi! 160 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Hakkari Yüksekova projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Hakkari Yüksekova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Hakkari Yüksekova 2022 sosyal konut projesi...

Yüksekova Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 3 arsa satıyor!

Hakkari İli Yüksekova Belediye Başkanlığı, Hakkari Yüksekova'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

TOKİ Yüksekova projesi havadan görüntülendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hayata geçirilen toplu konutlar insansız hava aracı ile görüntülendi.

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Strada Plus Akzirve konut teslimleri!

Strada Plus Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yepyeni bir yaşam alanı olarak yükseliyor. Peki Strada Plus Akzirve konut teslimleri ne zaman?

Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri!

İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde indirimli fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor. Evim Yüksekdağ Beylikdüzü konut teslimleri ne zaman?

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör olaylarından etkilenen vatandaşların evleri yenileniyor.Yüksekova'da terör mağdurları için konut yapımı sürüyor. 

Nef Basın Ekspres konut teslimleri!

Nef Basınekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen cazip kampanya uygulanıyor. Nef Basın Ekspres konut teslimleri ne zaman?

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

Hakkari Yüksekova'ya bin 830 TOKİ konutu!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörün izlerini silmek için çalışmalar başlatıldı. Bölgede yapımına başlanan bin 830 konutun tamamlanması için çalışmalar hızlandı.

yüksekova konut teslimleri Haberi

yüksekova konut teslimleri

Hakkari Yüksekova'da huzur ve güvenliğin tesisi için 5 sene önce PKK'lı teröristlere yönelik olarakbaşlatılan, "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu"ndan sonra terör saldırında konutları yerle bir olan ya da kullanılamayacak durumda olan vatandaşlar içinTOKİ tarafından Yüksekova Esenyurt mahallesinde inşa ettirilen toplam 1.355 konutun inşaatı tamamlanıyor.

1.355 konuttan hak sahibi olanlar için anahtar teslim töreni yapıldı. AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, katıldığı törende konuyla ilgili olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade...