04 / 05 / 2024

yüksel aşıkkutlu

yüksel aşıkkutlu

Beykoz'da yaşayan inşaatçı Yüksel Aşıkkutlu evinin bulunduğu arazinin bir bölümü, 2B yasası ile ormanlık alanda kaldığı için evini 20 metre öteye taşıdı...

İFM'nin büyük kısmı gelecek yıl açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi (İFM) ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İFM'nin önemli bölümünün 2022 yılı ortasında açılacağını aktaran Aşan, "Bir tek Merkez Bankası binası kalıyor" dedi.

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde en yüksek puanı Yüksel Proje Uluslararası A.Ş. aldı.

Akiş GYO'nun acı günü: Nesrin Yüksel vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu'nun annesi Nesrin Yüksel vefat etti. Akiş GYO taziye ilanı yayınlattı.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Yüksel Konakları'nda anahtar teslimleri Mayıs 2016'da!

Eval İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 6 bin metrekare inşa edilen Yüksel Konakları projesi 8 blokta 120 daireden meydana geliyor.

Yüksek Mimar Yüksel Tortoş Sevilir vefat etti!

İTÜ 1955 mezunu Yüksek Müh. Mimar Yüksel Tortoş Sevilir 22 Eylül 2015 günü vefat etti. Cenazesi bugün Fenerbahçe Camii’nde kılınacak öğle namazını takiben Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

yüksel aşıkkutlu Haberi

yüksel aşıkkutlu

İstanbul Beykoz Çavuşpaşa Mahallesi'nde yaşayan Oflu inşaatçı Yüksel Aşıkkutlu evinin bulunduğu arazinin bir bölümü, 2B yasası ile ormanlık alanda kaldığı için devlet tarafından istimlak edildi.Yetkililer Yüksek Aşıkkutlu'ya, yeni bir ev yapması için vermedi ancak mevcut evini bir bütün halinde taşıyabileceğini söyledi. Bu uyarının üzerine Aşıkkutlu, National Geographic'de yayınlanan bir belgeselden etkilenerek evini vinçle 20 metre uzaklığa...