03 / 05 / 2024

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Bozkurt Mahallesi'nde kuruldu.

Salda Gölü'nde mevzuata aykırı tüm yapılar yıkıldı!

Sit alanları, özel çevre bölgeleri, doğal ve ekolojik alanlar gibi devlet koruması altına alınan 40 ayrı şehirdeki bölgelerde, 6 bin 755 kaçak yapı olduğu belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda'da "Mevzuata aykırı tüm yapılar yıkıldı" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi ilçede bulundan metruk yapıları, kontrollü bir biçimde yıkmaya başladı.

İstanbul'daki tarihi yapılar ne durumda?

İstanbul’da yangın, deprem, savaş, imar politikaları nedeniyle harap olan tarihi yapıların öyküsünü biliyor musunuz? Kaybolan Tarihin Peşinde kitabında hikayesi anlatılan 1900-1960 arasında yıkılan yapıların izini sürdük ve gördük ki o yapıların yerinde yeller esiyor...

Çanakkale Adatepe'deki yapılar yenileniyor!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin 1'inci derece doğal sit alanında yer alan Adatepe köyünde, yeni yapılar yapılamıyor. Yıkılması beklenen yapılar ise aslına uygun hazırlanan projenin Koruma Kurulu tarafından onay verilmesiyle yenilenebiliyor.

Zonguldak’ta kıyı kenar çizgisindeki yapılar yıkılacak!

Zonguldak’ta kıyı kenar çizgisinde yer alan yapıların yıkımı için yetkililer Zonguldak Kapuz bölgesinde incelemeler yaptılar. Yapılan incelemeler sonucunda, Zonguldak’taki kıyı kenar çizgisindeki yapıların yıkılacağına karar verildi. 

Boğaz'daki yıkılan kaçak yapıların enkazı kaldırılıyor!

Reina ile Suada'da yıkılan yapıların enkazı kaldırılarak boğazda tartışmalara konu olan kirli görüntüye son verilecek.

Boğaz'da yıkılan kaçak yapıların enkazları tartışma yarattı!

İstanbul Boğazı ön görünümünde kaçak oldukları gerekçesiyle yıkılan yapıların enkazının kaldırılmaması, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine taşındı.

Ulvi Can Ünlügenç: Depreme karşı sağlam zeminde yapılar üretilmeli!

ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Ünlügenç, son dönemde Türkiye'nin değişik bölgelerinde meydana gelen depremlerin ardından sağlam zeminlerde yönetmeliklere uygun yapılar üretilmesini istedi.

Trabzon Büyükşehir heyelanda zarar gören yapıları yeniliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi geçen yıl Trabzon’un değişik bölgelerinde meydana gelen heyelan sonrası yıkılan sanat yapılarını yeniden yaparak hizmete sundu.

Mahmut Çelikcan: Kaçak yapıları yıkın!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, ekiplere talimat verdi: Kaçak yapıları yıkın

Bodrum'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yarımada genelinde tespit edilen imara aykırı yapılar için hazırlanan yıkım kararlarına ilişkin belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Yüksel Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 51 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Bozkurt Mahallesi'nde kuruldu. 


Yüksel Ekolojik Yapılar Restorasyon İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü, arsa, arazi, tarla, bina, daire, ev, işyeri, toplu konutlar, münferit ve toplu işyerleri, alışveriş merkezleri, otel, motel, tatilköyü gibi gayrimenkullerin alım satımını yapmak. 2-Yatırım amaçlı her türlü gayrimenkulü almak ve satmak. 3-Her türlü, arsa, arazi üzerine, ev, konut, işyeri, konaklama tesisleri, otel motel, tatilköyleri inşaa etmek, bunların alım satımını ve işletmeciliğini yapmak.  4-Gayrimenkul yatırımları ile ilgili olarak gerekli danışmanlık, aracılık ve komisyonculuk hizmetleri vermek. 5-Her türlü inşaat işlerinde kullanılan malzemelerin, inşaat makinalarının ve teçhizatlarının alım...