25 / 07 / 2024

Yüksel Günay

Yüksel Günay

Çayırovası İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 22 milyon 260 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 9 milyon 900 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ocak'ta Kadıköy, Bağdat Caddesi, Raifbey Apartmanı'nda kuruldu.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Günay Savaş hangi okuldan mezun oldu? Hangi şirketlerde görev yaptı? Günay Savaş’ın hayatı...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Günay Savaş, ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi şirketlerde ve hangi alnlarda çalıştı? İşte Günay Savaş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksel Günay Haberi

Yüksel Günay

Çayırovası İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 22 milyon 260 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Çayırovası İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat tesisat ve taahhüt işleri yapmak her nevi müstakil ve toplu meskenler inşa etmek konusyla ilgili fizibilite etüdleri ve yatırım projeleri hazırlamak arsa ve arazi ve bina alım satım işleri yapmak.


Çayırovası İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Raifbey Apartmanı, No:104...