10 / 05 / 2024

Yüksel Günver kim

Yüksel Günver kim

Gün İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Günver kimdir? Yüksel Günver, Gün İnşaat'ı ne zaman kurdu? Gün İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler nelerdir? İşte yanıtı...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Gökhan Yüksel: Konumuz deprem dönüşümü olmalı!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclisi'nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm süreciyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Başkan Yüksel; “En önemli konumuz deprem dönüşümü olmalı” dedi.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

3. havalimanı için ev arayışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanı ile Kemerburgaz ile Göktürk'e olan ilgi arttı. Gül İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Havaalanı çalışanlarının havaalanına en yakın gelişmiş bölge olarak Göktürk ve Kemerburgaz’ı araştırmaya başladıklarını" ifade etti.

Yüksel Günver kim Haberi

Yüksel Günver kim

Yüksel Günver kimdir?

Yüksel Günver, 1981 yılında İstanbul Amerikan Robert Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1985'de İ.T.Ü. İnşaat Fakültesinden lisans, 1989'da ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesinden yüksek lisans derecesini aldı.


Günver; Nurol İnşaat'ta şantiye şefi ve Emlak Bankası Bahçeşehir Projesi'nde kontrol grup şefi olarak çalıştı. 1994 yılında Gün İnşaat Şirketini kurdu. Bununla beraber;  Boğazköy'de sırasıyla 100 konut, 48 konut ve son olarak 38 villalık üç projeyi hayata geçirdi.


Gün İnşaat projeleri:

1.Kemer City Apartments 1-2-3-4

2.Ekin Konakları

3.Kemerburgaz Projesi


Gün İnşaat'ın dahil olduğu projeler:

1.Soyak Olympiakent Villaları

2.Alarko Alkent 2000 Sitesi 2. Faz Villaları

3.Nurol İnşaat Bahçeşehir 2. Etap Villaları

4.Bahçeşehir Doğa Konut Sitesi

5.Bahçeşehir Emlakyurt Sitesi

6.Bahçeşehir B-8, B-9, B-10, B-34 Blokları

7.Bahçeşehir Esen Damlapınar Sitesi

8.Bahçeşehir Villa Tadilatları

9.Esentepe İş Merkezi

10.Eyüp Petrol Ofisi İş Merkezi

11.Soyak Muhtarlık Binaları

12.T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü İnşaatı

13.T.C. İstanbul...