05 / 05 / 2024

Yüksel Mutlu kimdir

Yüksel Mutlu kimdir

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Yüksel Mutlu, "Tarihi yerlerle ilgili yapılacak restorasyon aslına uygun olarak, binaların tarihi dokusuna zarar vermeden yapılmalı" dedi.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel: Dönüşümde metrekare fırsatçılığı yapılıyor!

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Yüksel Coşkunyürek İskenderun projeleri hakkında bilgi aldı!

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere İskenderun'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı

Alaattin Yüksel'den İzmirli müteahhitlere destek sözü!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve bağlı derneklerin başkanları CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i ziyaret ederek inşaat sektörünün yaşadığı sorunları aktardı.

Yüksel Akgül: 2016'da inşaat sektörünün önü açık!

Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 2016 yılında inşaat sektörünün iyi duruma geleceğini belirterek "Türkiye'nin ve inşaat sektörün önünü 2016 yılında son derece açık görüyorum. " dedi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Şakire Akın vefat etti!

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın annesi Şakire Akın vefat etti. Şakire Akın'ın vefatı üzerine Yüksel proje başsağlığı mesajı yayınladı.

Abdülkadir Yüksel Yeşil Vadi'yi gezdi!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı Yeşil Vadi'ye hayranlığını "Tüm Türkiye burayı görmeli" sözleriyle anlattı.

Yüksek Mimar Mühendis Yüksel İşcen vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Yüksel İşcen 9 Kasım 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi 10 Kasım 2015 Salı günü Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakiben Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel İnşaat için kritik günler!

İhtilaflı alacaklılar, Yüksel İnşaat’ın 200 milyon dolarlık borcunu yeniden yapılandırma planına karşı çıkarak, borçların tamamen ödenmesini istedi.

Yüksel Mutlu kimdir Haberi

Yüksel Mutlu kimdir

Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Yüksel Mutlu son günlerde gündeme gelen Kentsel Dönüşüm ve tarihi yerlerin restorasyonu ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Şehir merkezinde aslında uygun bir restorasyona olumlu baktıklarını dile getiren Mutlu, restorasyonu gerçekleştirilen yerlerin ticari alanlar haline getirilmesine ise karşı olduklarını söyledi. İşte Eşbaşkan Mutlu'nun değerlendirmelerinden öne çıkan satır başları;



-Son zamanlarda Mersin'in tarihi alanları ve özellikle Akdeniz Belediyesi sınırları içersinde kalan yerler için bir dönüşüm başlatılacağı dile getirildi. Siz ilçe Belediyesi olarak buna nasıl bakıyorsunuz?



-YÜKSEL MUTLU: Akdeniz Belediyesi sınırları içerisinde sit alanı olarak işaretlenmiş, korunmaya değer yapılar var. Bu yapıların korunması bizim içinde önemli. Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlar Kurulu kararı ile böyle bir karar çıkmış bizimde haberimiz oldu bundan. Şimdi bir yenileme, bir restorasyon yaparken aslına uygun yapılmalı. Sanat...