02 / 05 / 2024

yüksel seramik adres

yüksel seramik adres

13 Haziran 2013 tarihinde muhteşem bir gala ile müşterileri ile buluşacak olan “Yüksel Seramik” yeniliklerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

Recep Yüksel, Balbey kentsel yenileme sürecini anlattı!

Antalya'da Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Balbey Mahallesindeki kentsel yenileme süreciyle ilgili bilgi verdi. Vali Yardımcısı Yüksel. "Geçtiğimiz ay Balbey Mahallesindeki 158 bin metrekarelik alanla ilgili bir karar yayınlandı.

Yüksel Erimtan: Ankara'ya AVM yerine müze yapıldı!

YÜKSEL Erimtan, inşaat sektöründe hem ilklere, hem büyük projelere imza atmış olan GAMA Grubu'nun kurucusu. Uzun yıllar GAMA'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptıktan sonra 1990 yılında ayrılıp EMT Şirketi'ni kurmuş.

Yüksel Seramik 2015 koleksiyonunu tanıttı!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. ABD'de yapılan COVERINGS 2015 Fuarı'na katılan şirket, yeni koleksiyonunu tanıttı..

Yüksel Seramik Coverings 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor!

YÜKSEL Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile dünya lansmanına çıktı. Dünya seramik sektöründe ilerleyen Yüksel Seramik, 17 Nisan'a kadar devam edecek olan COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergiliyor.

Yüksel Seramik COVERINGS 2015’e katılacak!

Yüksel Seramik, ünlü İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan 2015 koleksiyonu ile 14-17 Nisan tarihleri arasında A.B.D’ de düzenlenecek olan dünyanın en önemli fuarlarından COVERINGS 2015’de yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Setenay Yüksel Olguner: Bursa Yeni Türkiye'nin minyatürü!

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Jeofizik Mühendisi Setenay Yüksel Olguner, "Bursa ve çevresinde mutlaka deprem bekleniyor. Onun için kentsel dönüşümü çok önemsiyorum" dedi.

Yüksel Yağan: Hortuma dayanıklı binalar yapmalıyız!

İstanbul'da Ocak ayında etkili olan şiddetli yağış ve lodos beraberinde büyük yıkım getirdi. Şubat ayında da yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Yüksel Yağan: " Hortuma dayanıklı binalar yapmalıyız" dedi

Yüksel Kentsel Dönüşüm Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Kentsel Dönüşüm Proje Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile, Timur Yüksel Müdürlüğü 'nde, Arnavutköy Hadımköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Yüksel Caddesi'nin teyzesini çaldılar!

Başkent Ankara'da Yüksel Caddesi’nin simgelerinden ‘oturan kadın’ heykeli cumartesi akşamı çalındı. Çankaya Belediyesi, “Emniyet konuyu araştırıyor” derken, bölge esnafı, “Sembollerimiz tek tek yok oluyor” dedi.

Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri!

Helenium Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 148 tane daire ve 24 tane mağaza yer alıyor. İşte Kurtköy Helenium Boutique adres bilgileri...

Yüksel Dum Ataşehir kentsel dönüşüm davasını kazandı!

Yüksel Dum’un evini yıktılar, baraka yaptı. Toprağını kentsel dönüşüme terk etmedi. Dava açtı, kazandı; arazinin değeri 1 milyon TL'ye dayandı. Ama davanın nihai sonucunu görmeye kalbi yetmedi. İşte Ataşehir’den bir kentsel dönüşüm hikâyesi..

Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bora Yüksel Borusan kurumsal yönetim komüte üyesi seçildi

Bakırköy Semerkand Line adres!

Bakırköy Semerkand Line adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireleri fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+0'dam 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

yüksel seramik adres Haberi

yüksel seramik adres

Türkiye’nin en büyük seramik showroomunu Kartal – İstanbul’da açan Yüksel Seramik çok özel ürün ve tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sektörde hızla büyüyen Yüksel Seramik  markası adı altında- ilk mağaza açılışlı ile  Reklam bütçelerini de belirleyecektir. 

10 dönümden oluşan arazide 2.000 m²’lik iki showroom katı, 1.000 m²’lik bir de ofis katı olmak üzere toplam üç katlı bir bina ve 500.000 m²’lik ürünün depolanabileceği stok alanı, müşteri ve personel otoparkları bulunan yeni yerinde hem perakende hem de toptan satışlara yönelik faaliyetler yürütülecektir. 


Showroom planları titiz bir mimari tasarımla hazırlanmış olup, ferah ve modern bir alan yaratılmıştır. Müşteriler rahat bir atmosferde canlı mekanlarda ürünleri inceleyebilecek, çayını, kahvesini yudumlarken çocukları oyun alanında mutlu bir şekilde vakit geçirebilecektir. 

Yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerin son trend ürünlerle buluşacağı...